admin | 07.02.2015

[LIVESTREAM] Dany “k_man” Parlafes joaca pentru primul titlu EPT din Romania avand pozitia de chipleader detasat

Masa Finala EPT DeauvilleEuropean Poker Tour este cea mai prestigioasa si dificila serie de turnee din lume, dupa WSOP.

In 2004 s-a desfasurat primul EPT, la Barcelona si de atunci nici un jucator din Romania nu a reusit sa castige un trofeu, desi jucatorii nostri au fost de cateva ori aproape de aceasta performanta deosebita. Timisoreanul Teodor Caraba a fost cel mai aproape de marele premiu, tot la Deauville insa in anul 2010.

In ultimii ani, desi am avut jucatori din Romania aproape de mesele finale, nimeni nu a reusit sa ajunga atat de departe. Astazi, Dany Parlafes, un cunoscut jucator de poker din Romania, cu performante importante la activ atat la jocurile de cash cat si turnee este foarte aproape de cea mai mare performanta din cariera lui de jucator de poker, insa poate sa devina si primul jucator din Romania care castiga un titlu EPT.

Dany, “vesnica tanara speranta” a pokerului din Romania asa cum o spune si titlul sau de pe forum de ani buni ( k_man ), are astazi ocazia sa devina imaginea pokerului din Romania in intreaga lume, iar noi ne dorim sa ii schimbam titlul in “Campion EPT”.

Cu o saptamana in urma, Dany a implinit varsta de 30 ani si dupa cum le-a declarat celor de la PokerStarsBlog, a petrecut 2 nopti la rand. Odata cu prietenii lui cei mai apropiati si a doua zi cu 50 de invitati in cel mai mare club din Bucuresti.

Dany Parlafes si-a facut cel mai frumos cadou pentru cea de-a 30-a aniversare.
Dany Parlafes si-a facut cel mai frumos cadou pentru cea de-a 30-a aniversare.

Dupa noptile pierdute, Parlafes a spus ca nu se simtea deloc in forma pentru a juca la EPT si ca vroia sa mearga in Franta doar pentru a se odihni. Totusi, a zburat Luni catre Paris, a mers pana la Deauville unde a jucat 12 ore de poker in prima zi de la EPT. “A fost cea mai dificila zi din cariera de jucator de poker. A fost ingrozitor. Foarte dificil. Si mi-a mers foarte rau in prima zi”

Dany Parlafes vede acest turneu ca sansa lui de a face schimbari semnificative. “Este sansa mea sa termin cu zecile de ore de joc si sa iau o pauza. Daca voi castiga, voi lua o pauza. Altfel, ma voi intoarce inapoi la grind. Am facut asta timp de sase sau sapte ani. Turneele EPT devin din ce in ce mai grele asa ca este timpul sa castig unul.”

Parlafes a spus ca nu a avut niciodata un job normal, apucandu-se de poker in urma cu zece ani dupa ce incercase anterior sa faca bani din pariurile sportive. Jucatorul nostru este insa precaut desi are un numar impresionant de fise la masa finala, unde gasim 1 jucator din Bulgaria, 1 jucator din Lituania si 2 jucatori din Franta.

Intrarea la turneu a costat 5300 EUR, iar premiul cel mare va fi de €543,700, bani care pot schimba viata oricui. Mai jos gasiti premiile pentru ultimii 6 jucatori ramasi:

  • Locul 1:  543.700 EUR
  • Locul 2: 338.700 EUR
  • Locul 3: 242.390 EUR
  • Locul 4: 187.550 EUR
  • Locul 5: 147.760 EUR
  • Locul 6: 115.650 EUR

Ii vom tine cu totii pumnii lui Dany Parlafes si speram intr-o victorie rapida. Daca sunteti din Timisoara, va puteti alatura celor peste 35 persoane care si-au anuntat prezenta la Gentlemen’s Poker Club pentru a viziona impreuna transmisia livestream.

Turneul va fi transmis in format live-stream cu cartile la vedere incepand cu ora 14:00 ora Romaniei. Il veti putea urmari pe Dany pe pagina dedicata LIVESTREAM HOLDEM.RO si puteti discuta pe marginea evenimentului pe forum in threadul EPT Deauville.

Desi Romania este o piata foarte buna pentru turneele de poker, in 2010 desfasurandu-se cu succes un turneu WPT, datorita legislatiei nefavorabile, tara noastra a fost ocolita pana acum de marile turnee de poker de pe plan mondial care atrag sute si mii de jucatori de poker din toate colturile lumii. Aceste evenimente care dureaza de obicei intre 6 si 10 zile inseamna o promovare globala puternica a locatiilor de desfasurare si foarte multi bani pentru activitatile conexe: turism, media si servicii. Modificarile aduse de guvern la finalul anului 2014 legislatiei jocurilor de noroc din Romania, vor lasa liber acestor gen de evenimente de mult dorite in Romania.

 

[LIVESTREAM] Dany “k_man” Parlafes joaca pentru primul titlu EPT din Romania avand pozitia de chipleader detasat comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of