admin | 08.12.2011

Finalul ligii Holdem.ro,”Rush” pe Pokerstars in teste si prezenta record la satelitii online PokerFest Brasov

Liga Holdem.ro la final

Dupa 10 etape care au avut loc in fiecare seara intre 27 Noiembrie si 6 Decembrie, am incheiat al 14’lea sezon al ligii de poker Holdem.ro care a avut loc pe PokerStars.

153 de jucatori au obtinut puncte in leaderboardul final al ligii, insa doar primii 15 dintre ei au fost premiati.

Astfel goldfish de pe forum va pleca la Praga pentru a participa la Eureka Deepstack la finalul acestei saptamani. El va primi si un set de fise de la PokerStars. Urmatoarele 4 locuri vor primi cate un ticket de 215$ la editia aniversara a Sunday Million cu premii garantate de 10 mil $ si cate un hanorac PokerStars. Locurile 6-10 vor primi bilete la turneul Sunday Storm cu premii de 1 mil $ GTD si cate un tricou PokerStars. Ultimele 5 locuri premiate ( 10-15) vor primi cate un tricou.

[ad#text_ads1]

Liga a avut parte si de multe sidebeturi in fiecare etapa intre membrii forumului, unul dintre ele fiind initiat de kytra pentru a motiva mai mult jucatorii cu un buget ceva mai mare pentru care participarea nu era atat de tentanta in prima faza. In urma acestui pariu castigatorul va lua peste 1000 eur.

Felicitari castigatorilor, va multumim ca ati participat si promitem sa revenim cu un format mult mai interesant incepand cu anul urmator.

“Jocuri rapide de cash” pe PokerStars

In alta ordine de idei, Dioscuri a adus o veste buna celor care inca suspina dupa FullTilt Poker. Citand reprezentantul PokerStars de pe cel mai mare forum de poker din lume TwoPlusTwo, suntem anuntati ca angajatii ( de la test probabil ) jucau intre ei noua versiune de jocuri ring care se misca repede pe PokerStars. Exista inca buguri, dar se asteapta o versiune limitata de test la inceputul noului an.

Poti sa vezi si sa comentezi aceasta informatie aici.

Prezenta record la satelitii PokerFest de pe PokerStars

Dupa un inceput ceva mai timid la Timisoara din cauza lipsei timpului necesar promovarii adecvate, o crestere simtitoare la Ploiesti si o prezenta extraordinara la Bucuresti cu recorduri batute, PokerFest – Cea mai mare serie de turnee live din Romania probabil ca se pregateste pentru o participare si un eveniment deosebit la Brasov.

Echipa entuziasta din spatele PokerFest a reusit sa construiasca un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare sinonim cu calitatea,corectitudinea si fair-play-ul si care starneste un interes din ce in ce mai mare tuturor iubitorilor pokerului.  Drept dovada sta prezenta record din cadrul satelitilor online de pe PokerStars de aseara.

[ad#text_ads2]

Daca la inceput se strangeau putini oameni si abia se acopereau pachetele garantate, in ultimele zile s-au strans 2 , 4 si 5 pachete garantate pentru evenimentul din Brasov.

Satelitii ruleaza zilnic si au locuri garantate pana pe data de 15 Decembrie. Te poti califica din subsatelitii de 0.55 Eur si 4.4 Eur catre satelitii la PokerFest Brasov de 11E si 44E. Poti vedea informatii detaliate despre cum te poti califica pe siteul PokerFest: http://www.pokerfest.ro/Califica_te.html  si poti sa discuti despre evenimente pe forumul holdem.ro https://www.holdem.ro/forum/pokerfest-2011/

 

 

sateliti PokerFest

Finalul ligii Holdem.ro,”Rush” pe Pokerstars in teste si prezenta record la satelitii online PokerFest Brasov comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of