admin | 13.11.2012

Liga de Poker Holdem Romania – Sezonul16

Liga De Poker - Sezonul 16Pe 20 Noiembrie va incepe cel mai nou sezon al ligii de poker care va avea premii totale de peste 10.000$.Castigatorul va primi o intrare la Main Eventul EPT Praga in valoare de 5300 EUR. Liga va fi gazduita si sponsorizata de PokerStars, cel mai mare site de poker din lume.

Ce este liga de poker?

Evolutia si dezvoltarea pokerului online in Romania sunt strans legate de liga de poker organizata de holdem.ro

Liga de poker este o competitie intre membrii celei mai mari comunitati de jucatori de poker din Romania in care jucatorii inscrisi participa la o serie de turnee in urma carora primesc puncte dupa o formula prestabilita, care tine cont de numarul de jucatori inscrisi, pozitia pe care termini dar si de buy in. Punctele conteaza pentru clasamentul final unde participantii primesc diferite premii.

Cu o istorie de peste 7 ani, liga de poker este cea mai veche si cea mai mare competitie de acest tip din Romania si multi dintre marii jucatori de poker din Romania au la activ macar o participare in aceasta competitie. Va recomandam tuturor sa cititi o scurta istorie a ligii de poker si sa vedeti cine sunt cei 15 campioni de pana acum.

Liga De Poker – Sezonul 16

Sezonul cu numarul 16 se desfasoara intre 20 si 29 Noiembrie 2012 si este liga cu cele mai mari premii de pana acum si cu siguranta vom inregistra si cea mai mare participare.

Vor fi 7 turnee in urma carora se va stabili leaderboardul final. Aceasta editie isi va desemna campionul intr-un mod inedit. Primii 10 clasati la final vor juca o masa finala, iar castigatorul va deveni campionul cu numarul 16 si va lua si marele premiu, adica o intrare la EPT Praga Main Event , in valoare de 5300 EUR.

Se vor juca turnee de Holdem si Omaha. Short handed , full ring si heads up. Vor exista atat turnee turbo, dar si normale sau cu blinduri la 15 minute. Suma necesara pentru a juca in toate etapele de la liga este de 102$, iar premiile adaugate de partenerii nostri vor depasi suma de 10.000$.

Pentru a vedea programul detaliat, accesati threadul de pe forum.

Cum participi?

Liga este un eveniment privat care se adreseaza membrilor activi ai comunitatii. Turneele sunt protejate cu parola care va fi trimisa in ziua turneelor prin mesaj privat, jucatorilor care s-au inscris si sunt eligibili.

Pentru a te inscrie, trebuie sa iti treci nickname-ul de la PokerStars in acest thread, iar daca joci din afara Romaniei trebuie sa precizezi si acest lucru. Dupa ce se finalizeaza inscrierile, va fi alcatuita o lista de utlizatori eligibili si ei sunt cei care vor primi parolele turneelor.

Regulamentul este scurt si iti recomandam sa il citesti aici.

Care sunt premiile?

Marele premiu la aceasta editie este o intrare in valoare de 5300 EUR la EPT Praga. In plus, turneele ligii vor avea 1350$ adaugati ca fond de premii.

PokerFest va oferi un pachet in valoare de 550E pentru unul dintre evenimente, iar One Fitness va oferi 7 abonamente a cate o luna pentru castigatorul fiecarei etape.

Primii 20 jucatori vor primi tickete la turneele PokerStars in valoare de peste 1600$, hanorace, tricouri si sepci, dar si alte premii care vor fi anuntate in curand.

Poti sa vezi mai multe detalii in threadul de pe forum.

 

Liga de Poker Holdem Romania – Sezonul16 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of