admin | 06.12.2011

Liga de Poker Holdem.ro – Ultima Etapa!

Astazi are loc ultima etapa a ligii de poker Holdem.ro – Sezonul 14 pe PokerStars. Asta inseamna ca maine, in urma calcularii clasamentului final va fi desemnat castigatorul ligii si ceilalti 14 membri Holdem.ro care vor primi o parte din premiile de peste 2000$.

Clasamentul de pana acum este foarte strans si probabil ca primii 40-50 de participanti au inca sanse serioase la primele locuri daca se vor clasa astazi pe primul loc.

Poti sa vezi clasamentul ligii de poker din etapele 1-9 aici: https://www.holdem.ro/forum/liga-holdem-ro-sezonul-14/15212-leaderboard-liga-holdem-ro-sezonul-14-total.html#post252412

Etapa de astazi este una speciala pentru ca il are si pe Toni Judet cu un bounty de 100$. In plus 250$ au fost adaugati fondului de premiere.

[ad#text_ads1]

Castigatorul leaderboardului din cadrul Ligii De Poker Holdem.ro – Sezonul 14 va pleca la Praga impreuna cu un prieten pentru a juca la Eureka Deepstack pe data de 10 decembrie. Premiul include 2 nopti de cazare pentru 2 persoane si mic dejun inclus la Hilton. Mai primesti si 200 Eur de cheltuiala pentru o vizita in “Orasul de Aur”. In plus, PokerStars iti mai da si un set de fise pentru un homegame perfect cu prietenii.

Locurile 2-5 vor primi cate un ticket la super evenimentul PokerStars Sunday Million cu premii garantate de 10 milioane $. Ticketele valoareaza 215$ fiecare. Extra, primesti un hanorac pe care sa il porti atunci cand joci live pentru a putea ascunde perfect orice gest care te-ar putea da de gol.

Daca termini pe unul din locurile 6-10, vei intra la Sunday Storm cu un premiu garantat de 1 milion $ si vei primi un tricou PokerStars.

Locurile 11-15 primesc cate un tricou.

Succes participantilor si va promitem ca anul viitor vom veni cu un format inedit!

Liga de Poker Holdem.ro – Ultima Etapa! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of