admin | 20.11.2011

Liga de Poker Holdem.ro Sezonul 14

Am ajuns la sezonul cu numarul 14 al ligii de poker Holdem.ro – Cea mai mare liga de poker din Romania. Competitia va avea loc pe PokerStars intre 27 Noiembrie si 6 Decembrie si va avea premii totale de peste 3000$ fiind cea mai bogata editie a ligii de poker din acest punct de vedere asa ca adaposteste-te de frigul de afara si participa la Liga de Poker Holdem.ro!

Liga marcheaza si aniversarea a 10 ani de PokerStars.

10 etape, cate una dedicata fiecarui an din existenta celui mai mare site de poker din lume. Daca nu ai facut asta deja, iti recomandam sa citesti mai multe despre Istoria PokerStars.

Membrul Team PokerStars Pro, Toni Judet va participa in prima si ultima etapa a ligii de poker si va avea un bounty de 50$ si respectiv 100$. Daca reusesti sa il elimini ai sansa la niste extra cash.

[ad#text_ads1]

Pentru a participa la toate cele 10 etape ai nevoie de doar 66.2$   46,2$ si la final, pe langa cei 1050$ adaugati si bountyul de 150$ , participi la leaderboardul ligii cu premii de peste 2000$.

Castigatorul leaderboardului va pleca la Praga impreuna cu un prieten pentru a juca la Eureka Deepstack pe data de 10 decembrie. Premiul include 2 nopti de cazare pentru 2 persoane si mic dejun inclus la Hilton. Mai primesti si 200 Eur de cheltuiala pentru o vizita in “Orasul de Aur”. In plus, PokerStars iti mai da si un set de fise pentru un homegame perfect cu prietenii.

Locurile 2-5 vor primi cate un ticket la super evenimentul PokerStars Sunday Million cu premii garantate de 10 milioane $. Ticketele valoareaza 215$ fiecare. Extra, primesti un hanorac pe care sa il porti atunci cand joci live pentru a putea ascunde perfect orice gest care te-ar putea da de gol.

Daca termini pe unul din locurile 6-10, vei intra la Sunday Storm cu un premiu garantat de 1 milion $ si vei primi un tricou PokerStars.

Locurile 11-15 primesc cate un tricou.

Credeai ca asta e tot?

Ai asigurati 10$ sau 20$ gratuit cu care poti participa la liga daca iti deschizi un cont pe PokerStars prin Holdem.ro. Da click pe unul din linkurile noastre sau foloseste la inregistrare codul holdem.ro

Atunci cand depui, foloseste unul din codurile HOLDEM10 ( bonus de 10$ la depozit de minim 50$) sau HOLDEM20 ( bonus de 20$ la depozit de minim 100$). Bineinteles, vei avea parte si de generosul bonus de maxim 600$.

[ad#text_ads2]

Conditii de participare

Liga se adreseaza membrilor Holdem.ro si turneele vor fi protejate cu parola. Ea va fi postata in sectiunea privata a forumului si va fi accesibila doar utilizatorilor care au minim 10 postari. Cei care vor incerca sa faca cele 10 postari doar pentru a avea acces la parole, vor fi sanctionati.

Va fi trimisa si prin email membrilor nostri iar daca este cazul si prin mesaje private daca este ceruta.

Cei care participa la liga trebuie sa isi treaca nicknameul de pe PokerStars in threadul dedicat de pe forum.

Jucatorii care folosesc limbaj necivilizat la mese sau aduc injurii celorlalti jucatori vor fi descalificati din leaderboard.

 

CITESTE MAI MULTE INFORMATII IN THREADUL DE PE FORUM!

 

Liga de Poker Holdem.ro Sezonul 14 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of