admin | 14.10.2021

Legendarul Doyle Brunson va avea parte de un documentar despre viata si cariera sa

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Legendarul jucator de poker american, Doyle Brunson, cu o cariera de peste 50 de ani la mesele de poker si 10 bratari castigate la WSOP, va avea parte de un documentar care va ecraniza viata si cariera sa, producatorii acestuia fiind aceiasi care in anii `90 au realizat mini-seria “The Last Dance” despre echipa de aur a celor de la Chicago Bulls.
Jucatorul in varsta de 88 de ani, originar din Longworth, Texas, chiar isi anuntase in acest an reintoarcea la World Series of Poker, unde planuise sa joace cateva evenimente din program, asta dupa ce isi anuntase retragerea din poker in vara lui 2018. Doyle Brunson este considerat a fi unul dintre jucatorii care a ajutat intr-un mod remarcabil la cresterea popularitatii pokerului si a variantei de joc No Limit Hold’em, dupa ce aceasta a fost introdusa in Las Vegas in anul 1963 de catre Corky McCorquodale. In 1967, un grup de texani gambleri, printre care Doyle Brunson, Crandell Addington si Amarillo Slim au contribuit considerabil la expansiunea jocului, fiind adesea vazuti in cazinourile din Vegas unde promovau jocul.
Doyle Brunson a castigat la WSOP 10 bratari in decurs de aproape de 30 ani, prima fiind obtinuta in 1976 si ultima in 2005. El este de 2 ori campion in Main Event-ul WSOP in anii 1976 si 1977, fiind un jucator complex, bun cunoscator al mai multor variante de poker: a castigat bratari la H.O.R.S.E, No Limit Hold’em, Razz, Seven Card Stud si Deuce to Seven Draw.

Sursa foto: Card Player

Legendarul Doyle Brunson va avea parte de un documentar despre viata si cariera sa comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments