admin | 20.07.2021

Landon Tice abandoneaza duelul cu Bill Perkins: “este un jucator mult mai solid decat as fi crezut”

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Unul dintre cei mai buni jucatori de poker ai noului val, americanul in varsta de 22 de ani Landon Tice, s-a vazut nevoit sa abandoneze duelul cu amatorul, dar experimentatul jucator de poker Bill Perkins, decizia fiind luata impreuna cu echipa dupa disputarea a 12 sesiuni de joc. A fost o decizie dificila care il va costa pe Landon aproximativ $380.000, dar acesta a tinut sa lamureasca decizia intr-un post pe Twitter: “Referitor la challenge-ul Perkins, eu si echipa am hotarat sa ne predam. Nu vedem alta cale de a continua. Este un jucator mult mai solid decat m-as fi asteptat si m-am inhamat la o povara mai grea decat as fi putut duce. A fost o experienta fantastica si poate ca in viitor am s-o incerc din nou. GG @bp22”.
Conditiile acestui challenge au fost urmatoarele: Perkins pornea cu un avantaj de 9 bb-uri la suta de maini la mize $200/$400, ceea ce inseamna ca Tice ar fi trebuit sa iasa cel putin $720.000 profit la mesele virtuale doar pentru a scoate break-even acest challenge.
Dupa 12 sesiuni si 4907 maini jucate, Tice il conducea pe Perkins cu “doar” $63.720 sau echivalentul a 3,25 bb-uri la suta de maini si este foarte probabil ca in situatia in care ar fi continuat sa piarda la final mai mult decat in situatia actuala in care a abandonat. Cei $720.000 avantaj cu care Perkins a pornit la drum si care nu sunt inclusi in statistica celor 12 sesiuni, erau aproape imposibil de recuperat, astfel ca decizia lui Tice este absolut lesne de inteles. Pentru a scoate profit in acest heads-up, Tice ar fi avut nevoie ca in restul de 75% din maini sa iasa pe plus 11bb-uri la 100 de maini, adica aproape imposibil chiar si in fata unui adversar amator precum magnatul american Bill Perkins, care totusi este foarte experimentat la acest nivel de joc.
Din cate se pare, cei doi ar fi avut si un sidebet de $200.000 la odds 1:1 pe duelul lor, insa nu este foarte clar ce s-a intamplat cu acest pariu in situatia in care unul din cei doi jucatori a abandonat.
Decizia lui Tice a venit dupa ce a pierdut la pas sesiunile 11 si 12 in fata lui Bill Perkins, “recreationalul” jucator american luandu-i lui Tice $52.000 si $28.000, adica un total de $80.000 in 2 zile consecutive.

Sursa foto: HighstakesDB

Landon Tice abandoneaza duelul cu Bill Perkins: “este un jucator mult mai solid decat as fi crezut” comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments