admin | 09.01.2020

La noapte de la 00:30, a 5-a finala Road to Las Vegas pe B1TV. 888 prelungeste promotia cu inca 6 editii

Promotia “Road to Las Vegas” isi va desfasura in aceasta noapte incepand cu ora 00:30 in transmisie directa pe B1TV un nou episod, cel de-al 5-lea, astfel ca un nou “norocos” castigator va calatori in acest an in Las Vegas pentru WSOP, unde va avea posibilitatea sa joace turneul 888 Crazy Eights ($888.888 la locul 1) in mod absolut gratuit. Pana acum promotia organizata de camera de poker online 888poker in colaborare cu Pokerfest Romania a dat 4 castigatori, insa vestile grozave nu se opresc aici: intrucat s-a bucurat de succes atat prin turneele de calificare de pe 888, cat si prin finalele de pe B1TV, show-ul va fi prelungit cu inca 6 editii, astfel ca un total de 12 romani vor calatori in aceasta vara la Vegas si vor juca in turneul 888 Crazy Eights prin pachetele castigate in urma acestei promotii grozave. Lor li se va adauga bineinteles si castigatorul 888 Live Bucuresti, competitie care se va desfasura in prima luna a primaverii in acest an, astfel ca sansele pentru o performanta in acel eveniment WSOP incep sa creasca pe masura ce prezenta romaneasca in turneu va fi tot mai numeroasa.
Vedeta care va lua loc la noapte in finala alaturi de cei 6 jucatori este Matteo, un cantaret de muzica dance si pop de mare succes, ale caror piese au inregistrat zeci de milioane de vizualizari. Daca Matteo reuseste sa ii incurce pe cei 6 finalisti si sa obtina pachetul pentru Las Vegas, nu ar fi prima data cand invitatul special obtine pachetul in detrimentul celor calificati de pe 888: sa nu uitam ca la finalul anului trecut, Flick Domnul Rima a obtinut pachetul pentru WSOP dupa o finala memorabila, in care victoria s-a decis la ultima mana inainte de deadline-ul orei 04:30.
Daca nu sunteti inca familiarizati cu aceasta promotie si ati ratat pana acum primele 5 turnee de calificare de pe 888, nimic nu este pierdut: in fiecare vineri de la ora 22:00 va puteti inscrie in turneul de calificare de pe 888 cu $5000 garantie contra unui buy-in de $10. Daca reusiti sa va numarati printre cei 6 jucatori calificati, veti fi invitat sa disputati finala in saptamana urmatoare la B1TV, unde puteti obtine pachetul pentru WSOP 2020, care include si biletul de acces in turneul 888 Crazy Eights.

Sursa foto: Pokerfest

La noapte de la 00:30, a 5-a finala Road to Las Vegas pe B1TV. 888 prelungeste promotia cu inca 6 editii comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of