admin | 10.04.2012

Kevin Vandersmissen castiga Irish Poker Open

Kevin Vandersmissen
Kevin Vandersmissen castiga Irish Poker Open 2012

Turneul cu un buy in de 3500E este cel mai vechi turneu de poker din Europa si atrage odata pe an cei mai buni jucatori de poker din lume. Staruri ale pokerului mondial dar si jucatori calificati online din toate colturile Europei. In acest an, 502 jucatori si-au inceput drumul catre titlul de la Irish Poker Open. Acestia au generat un fond de premii de peste 1.6 milioane de euro cu un loc 1 de 420.000E

Kevin Vandersmissen a reusit sa castige primul loc dupa 4 zile in care Dublin a fost capitala pokerului European. 54 de locuri au fost platite, iar printre cei care au intrat in bani au fost si 2 jucatori romani, cunoscuti in comunitatea jucatorilor: Alexandru Popovici ( xPOPOVICIx) si Abdula Atila au intrat amandoi in bani. Atila ar fi ajuns probabil mult mai departe daca ar fi castigat mana cu care s-a pus all in la masa transmisa in direct. KK vs QQ, insa un Q venit pe flop l-a eliminat pe unul din cei mai buni jucatori de poker din Romania.
[ad#text_ads2]
La finalul turneului, Beer si Vandersmissen au fost jucatorii care au ajuns heads-up. Beer a primit Ac-Kh in buton, a facut raise si a primit call de la Vandermissen cu 9d-7c. Pe flop, Vandersmissen a prins top pair si o serie de pariuri succesive i-a facut pe cei doi sa se puna all in. Pe turn si river au venit 8d-9h si titlul de campion impreuna cu cei 420.000E au ajuns la jucatorul din Belgia, Kevin Vandersmissen.

Kevin Vandersmissen castiga Irish Poker Open comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of