admin | 30.06.2020

Un jurnalist de la Vice admite ca a trisat pe un site de poker, folosind un bot care a jucat pentru el

Un jurnalist de la Vice Media recunoaste ca a trisat pe Bet365, dupa ce a folosit un bot de poker care a jucat in locul sau. El a castigat atfel un turneu, marindu-si investitia de £1 pana la £220. El explica modul in care programul functioneaza atat pentru jocuri cash, cat si pentru turnee, insa spune ca bot-ul functioneaza mai bine la turnee. Jurnalistul mai spune ca a cumparat programul de pe BonusBots si chiar a fost asistat in timpul turneului de proprietarul site-ului, Egor. Din cate se pare, botul este usor de folosit si chiar are profiluri diferite in functie de stilul pe care doresti sa il abordezi la masa de joc. “Am castigat cateva maini mari si am ajuns pe locul 5, apoi pe 3, apoi am ramas doar 2. Sunt inca mult in spatele celuilalt jucator si sunt destul de multumit pentru a primi premiul de 150 de lire sterline. Dar celalalt jucator are parte de cateva maini rele. Botul meu continua sa castige, pana ce adversarul nu mai ramane cu nimic in fata. Asa am luat primul loc si £220”!

Fanii pokerului nu au intarziat sa lase comentarii jurnalistului de la VICE si l-au taxat pentru gestul facut de acesta.

Nu stim daca avem de a face cu un trolling sau chiar cu incalcarea termenilor si conditiilor pe un site de poker prin folosirea unui program ilegal, insa sfatul nostru este sa lasati deoparte orice gand de a trisa la mesele de poker online, pentru ca intr-un final veti fi prinsi, iar fondurile voastre vor fi confiscate si contul va fi inchis definitiv.

Sursa foto: YourPokerDream

Un jurnalist de la Vice admite ca a trisat pe un site de poker, folosind un bot care a jucat pentru el comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of