admin | 10.04.2019

Jucatorul francez de poker Kalidou Sow devine ambasador Pokerstars

Jucatorul de poker francez Kalidou Sow intra de astazi in echipa amabasadorilor PokerStars, continuandu-si astfel aventura in lumea pokerului dupa ce a reusit sa castige anul trecut Main Even-ul EPT-ului de la Praga si turneul PokerStars de la Londra. “Imi traiesc visul! Spiritul meu extrem de competitiv mi-a adus noi oportunitati. 2018 a fost un an extraordinar pentru mine si am credinta ca si 2019 va fi la fel”, a declarat Kalidou Sow, in noua sa calitate de ambasador PokerStars, cel mai mare brand de poker din lume. In cadrul turneului de anul trecut de la Londra, Sow a primit un Card Platinum in valoare de 30.000 de dolari, care i-a oferit intrarea gratuita la PokerStars Players No Limit Hold’em Championship (PSPC), turneu care a avut loc in Bahamas la inceputul acestui an. Cu aceasta ocazie, povestea sa de viata a fost surprisa intr-un scurt video biografic (click aici). Evolutia sa in cadrul turneelor i-a adus si mai multi fani in comunitatea sa, acestia descoperind ca Sow este o persoana ambitioasa si cu un spirit antreprenorial de invidiat. Inainte de poker, prima sa dragoste a fost baschetul, insa visul sau de a deveni un atlet profesionist a fost curmat de un grav accident de masina. Nu s-a lasat descurajat si a pornit o afacere de inchirieri auto de lux, apoi a intrat intr-un business in domeniul energiei regenerabile. In acest timp Sow si-a gasit al doilea hobby, pe care la transformat cu succes intr-o cariera, facandu-se remarcat in lumea pokerului atat in Franta, cat si in lumea intreaga.
Kalidou Sow va reprezenta PokerStars alaturi de jucatori legendari precum Daniel Negreanu si colegul sau, Ramon Colillas, campionul PSPC 2019, care a transformat o intrare gratuita intr-un premiu fabulos in valoare de 5,1 milioane de dolari. “Ma bucur sa il stiu pe Kalidou alaturi de mine, in echipa de amabasadori PokerStars! Povestea lui de viata este impresionanta, un exemplu pentru noi toti”, a declarat Daniel Negreanu.
“Kalidou insumeaza calitatile jocului de poker, incepand cu felul sau de a fi, extrem de prietenos, abordabil, continuand cu interactiunea pe care o are la masa de poker cu adversarii, una extrem de relaxata, pe care nu o intalnesti in fiecare zi. Suntem incantati sa ii fim alaturi si in aceasta noua calatorie in lumea pokerului profesionist, in noua sa calitate de ambasador PokerStars”, a declarat Eric Hollreiser, Directorul de Marketing PokerStars.
Sow va reprezenta Franta in cadrul viitoarelor evenimente PokerStars live, inclusiv EPT Monte Carlo si EPT Barcelona. De asemenea, vor exista numeroase ocazii de a-l surprinde jucand, online pe PokerStars.uk sub ID-ul KalidouSow, iar pe PokerStars.fr sub numele Kalsow1.

Sursa foto: Grayling, foto 2 Neil Stoddart via Grayling

Nota: Informatiile prezentate reprezinta un comunicat de presa. Holdem Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele informatii eronate.

Jucatorul francez de poker Kalidou Sow devine ambasador Pokerstars comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of