admin | 24.07.2021

Jucatorul de poker Scott Robbins da in judecata Borgata si cere daune de $1.250.000

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Jucatorul de poker Scott Robbins, originar din Massachusetts, a hotarat sa dea in judecata Borgata Hotel Casino & Spa si sa ceara daune de $1.250.000, dupa ce complexul l-a banat pe viata in urma unui episod petrecut in septembrie anul trecut.
Robbins, un jucator cunoscut de poker in regiune, care detine in palmares un inel WSOP Circuit, a calatorit in septembrie 2020 la Borgata, unde a luat parte la turneul $3500 Main Event WPT Borgata, la care se calificase printr-un satelit de $400. Totul parea sa decurga normal, cand o gluma facuta de Robbins, negustata de oficialii complexului, avea sa ii aduca interdictie pe viata in acest cazino. Jucatorul de poker a fost intrebat daca doreste o camera la un etaj superior sau la unul inferior, iar Robbins a raspuns: “Daca ar trebui sa sar de la fereastra de la un etaj inalt (in situatia de cutremur sau incendiu, sustine Robbins), voi scapa teafar?”. Desi functionarul de la receptie l-a rugat sa inceteze cu astfel de comentarii, Robbins a continuat: “Dar daca voi sari de la un etaj inferior, voi reusi?”. Americanul ar fi adaugat: “Din moment ce nu as supravietui in niciuna din situatii, nu mai conteaza ce etaj imi dai”.
In procesul intentat de castigatorul de inel WSOP Circuit, se specifica faptul ca Robbins a fost cazat atunci la un etaj superior si ca toate camerele de hotel au sticla groasa de un inch, tocmai pentru a impiedica oaspetii sa sara.
Din pacate, astfel de glume legate de sinucideri au consecinte grave in multe locuri si mai ales intr-un cazino unde starile emotionale fac trecerea rapida de la agonie la extaz si invers. Robbins sustine ca era in camera sa de hotel, cand securitatea complexului a cerut sa ii fie efectuata o evaluare psihiatrica sau sa fie dat afara din hotel. Americanul urma sa intre in Main Event-ul WPT, astfel ca, daca dorea sa joace, trebuia sa accepte sa ii fie facuta evaluarea. A fost preluat de o ambulanta si dus la o unitate psihiatrica, unde a trecut cu brio testul. Nu doar ca Borgata l-a pus sa plateasca factura atat pentru ambulanta, cat si pentru test, insa i-a dat interdictie pe viata de a mai pasi peste pragul proprietatii sale, in ciuda testului trecut de american.
Robbins cere despagubiri masive gigantului din Atlantic City, printre care $850.000 daune pentru urmatorii 10 ani in care americanul ar fi jucat turnee in cazino, $200.000 daune punitive si compensatorii, etc. In proces, Borgata este acuzata pentru 28 de actiuni delictuale impotriva jucatorului de poker, iar suma totala de $1.253.368 pe care acesta o solicita, ar putea depasi la final $3.000.000, intrucat presupusele delicte comise de Borgata permit despagubiri triplate.

Sursa foto: Pokernews

Jucatorul de poker Scott Robbins da in judecata Borgata si cere daune de $1.250.000 comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments