admin | 28.01.2013

Jucatorii de poker romani incep 2013 cu realizari impresionante!

Septimiu Popescu, locul 1 la PCA Omaha Pot Limit Tournament

Jucatorii de poker romani au inceput cu dreptul anul 2013, si in luna ianuarie au inregistrat rezultate impresionante la turneele la care au participat. Cu siguranta ca in continuare ne asteptam la surprize placute din partea comunitatii de poker din Romania si speram ca aceste rezultate sa se inmulteasca pe parcursul anului si sa vedem tot mai des numele jucatorilor nostri la mesele finale ale marilor turnee.

Alin Ion s-a plasat pe locul 9 la Estrellas Poker Tour Madrid, pozitie pentru care a primit 11,375 euro. In acelasi turneu, Bogdan Dinu s-a plasat pe locul 11, castigand 7,585 euro. Cei doi jucatori au fost foarte aproape de o masa finala extraordinara, insa niciunul nu a avut sansa de partea sa in acest turneu. Mihai Manole, jucatorul care a facut parte din echipa Full Tilt Pro inainte de Black Friday, a terminat pe locul 4 la CAPT Seefeld, din 169 participanti, intrarea fiind 2,000 euro. Manole a castigat 25,000 euro pentru pozitia sa in cadrul turneului, ceilalti romani nereusind sa intre in bani.

Femeile incep sa aiba o contributie tot mai mare in lumea pokerului, si ne bucuram sa vedem ca si jucatoarele de poker din Romania se remarca in turneele internationale. Corina Lupascu a castigat evenimentul dedicat femeilor la PCA 2013, fiind premiata cu 22,420$. Aceasta a pornit pe pozitia 4 la masa finala cu 100,000 chipuri, chip leaderul, Marguerite Spagnuola avand 179,000 fise.

Pe 10 ianuarie, un alt roman, Alin Petrisor Pandilica, a terminat pe locul 9 in cadrul IPT Main Event, castigand 14,489$. Unul dintre cele mai bune rezultate de pana acum a fost obtinut de Septimiu Popescu, care a castigat evenimentul de Pot Limit Omaha cu intrarea de 1,000$ de la PokerStars Carribean Adventure pentru care a primit 27,140$. Dupa aproape trei saptamani de la aceasta reusita, pe 18 ianuarie, Septimiu a castigat 3,195$ la Fallsview Poker Classic, in Ontario, situandu-se pe locul 50 in turneu.

Suntem incantati sa vedem rezultatele deosebite obtinute la turnee live de jucatori nostri si speram ca in viitor sa vedem castiguri mai mari si reusite mai impresionante, intrucat inceputul de an a fost cu siguranta doar o rampa de lansare!

Jucatorii de poker romani incep 2013 cu realizari impresionante! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of