admin | 17.02.2012

Jucatorii Belgieni risca amenzi de pana la 25.000 EUR daca joaca pe site-uri interzise

Jucatorii care joaca pe site-uri de pe lista neagra – incluzand 888 si Everest – precum si operatorii acestor site-uri risca amenzi de la Autoritatea Belgiana de Jocuri de Noroc conform www.pokerfuse.com

Jucatorii din Belgia care joaca pe site-uri nelicentiate risca amenzi cuprinse intre 26 EUR – 25.000 EUR. Operatorii care furnizeaza astfel de jocuri risca amenzi cuprinse intre 100 EUR – 100.000 EUR.

Belgia a licentiat recent jocurile de noroc pe internet, incluzand jocul de poker online. Site-urile licentiate pana in prezent sunt PokerStars, Partouche si Casino777. Doar sase operatori de site-uri se afla pe lista alba – care au permisiunea de a opera.

Lista neagra a fost publicata in urma cu o saptamana, si include site-uri de poker precum 888, Everest si Chilipoker. Aceste site-uri fac parte din cele 10 site-uri care se afla pe aceasta lista.

[ad#text_ads1]

Reglementarile in ceea ce priveste jocul de poker online sunt permisive si “player-friendly”, permitand jucatorilor din alte tari sa joace, nu sunt restrictii pentru tipurile de jocuri, limite si limitele de depozitare. In schimb, pedeapsa pentru jucatorii care joaca pe site-uri nelicentiate este unica in Europa.

Pe langa amenintarile cu amendarea jucatorilor care joaca pe aceste site-uri, providerii de internet din Belgia vor bloca accesul pe aceste site-uri la cererea Atoritatii de Gambling. Este incert insa daca providerii de internet vor aplica sau nu aceste sanctiuni care contravin cu normele europene.

Jucatorii Belgieni risca amenzi de pana la 25.000 EUR daca joaca pe site-uri interzise comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of