admin | 19.02.2015

Jucator arestat la masa finala WPT, termina pe locul 3 pe sit-out

wpt-fallsview-poker-arrest-matharuO situatie inedita s-a produs marti cand un jucator canadian de poker care era chip leader la masa finala a evenimentului #1 de la Fallsview Poker Classic a fost arestat in timpul jocului. Harnam Matharu, un jucator de 21 de ani rezident in Edmonton era in cursa pentru castigarea unui premiu de $200k, dar a terminat ziua fiind incatusat si escortat afara din interiorul cazinoului Fallsview inainte de a mai avea vreo reactie.

S-a dovedit ca Matharu a fost principalul suspect intr-o talharie produsa de acesta asupra unui alt jucator de poker, Uri Miro, la World Poker Tour Montreal, in Kahnawake, Quebec, in luna noiembrie a anului precedent. Prietenii lui Miro erau prezenti la cazinoul Fallsview si l-au recunoscut pe Matharu de la turneul din Kahnawake desfasurat anul trecut. I-au facut o poza si i-au trimis-o lui Miro care a fost de acord ca profilul lui Harnam se potriveste perfect cu cel care l-a pradat in noiembrie de suma de $5k intr-un motel din Chàteguay, Quebec.

Cu 5 jucatori ramasi in turneu, Matharu a fost incatusat dupa o pauza de masa de doi politisti, insa stack-ul sau era de 88k, suficient pentru a rezista inca o perioada de timp, interval in care alti doi jucatori au fost eliminati. In absenta sa, Matharu a fost “mancat” de blinduri si a terminat in cele din urma pe locul 3 alegandu-se cu un premiu de $80k.

Jucator arestat la masa finala WPT, termina pe locul 3 pe sit-out comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of