admin | 24.07.2021

Jucator american de high-stakes retinut pe aeroportul din Ibiza pentru posesie de droguri

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Dupa ce a zburat intr-un avion privat catre Ibiza, un jucator american de poker mize high-stakes in varsta de 33 ani a fost retinut de catre autoritatile locale, dupa ce acestea au descoperit mai multe tipuri de droguri intr-o valiza.
Un post pe Twitter al celor de la Poker-Red mentioneaza faptul ca persoana in cauza ar fi jucatorul profesionist american Salman Behbehani, a carui profil de pe HendonMob indica $3.384.336 incasari in turnee live, inclusiv o lovitura de $818.799 in Main Event-ul de €8500 buy-in Partouche Poker Tour disputat in urma cu 10 ani.
Jucatorul de poker a fost arestat de Guardio Civil si la momentul actual se afla in custodia politiei, insa autoritatile nu au confirmat ca persoana in cauza ar fi Salman Behbehani. Conform Periódico de Ibiza y Formentera, acesta nu ar avea posibilitatea eliberarii pe cautiune.
In valiza ar fi fost descoperite aproximativ 10 tipuri diferite de droguri, printre care 315 grame de cocaina, 171 grame de 2C-B, 705 grame de hasis, 80 de grame de crystal meth, dar si marihuana. speed, ecstasy, ciuperci halucinogene, poppers, LSD si altele.
Politia a confiscat si sume de bani, printre care 6220 de euro, 1785 de dolari, 485 de lire sterline, 100 de dinari kuwaitieni, 101.200 bhat thailandezi.

Sursa foto: Periódico de Ibiza y Formentera via Pokernews

Jucator american de high-stakes retinut pe aeroportul din Ibiza pentru posesie de droguri comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments