admin | 19.02.2012

Jucatoarea Canadiana de poker Gillian Epp se alatura celor de la Bet24

Operatorul online de poker Bet24 a anuntat ca a semnat un contract cu jucatoarea Canadiana Gillian Epp. Vorbind despre ultima ei afacere cu aceasta companie, jucatoarea in varsta de 27 de ani a comentat :

“Sunt foarte bucuroasa ca am gasit un sponsor care sa creada in mine si in skilurile mele. Bet24 s-a dovedit a fi o casa buna pentru mine si sper ca ii voi convinge pe jucatorii canadieni sa arunce o privire mai atenta asupra Bet24 si sa ni se alature la joc.”

Gillian Epp este o jucatoare de cash, care a inceput la varsta de 19 ani ca dealer de carti. Dupa ce a studiat nenumarate ore jocul si diferitele strategii folosite de alti jucatori, a renuntat la jobul de dealer si s-a apucat de poker.

Initial, ea juca la middle-stakes inVancouver, pentru ca, dupa 2 ani sa ajunga sa joace la nose bleed inLas Vegas. Acolo si-a continuat carierea sa de jucatoare si este considerata o jucatoare de temut de catre adversarii ei. Oferindu-ne o patrundere in stilul ei de jos, Gillian ne explica :

“Jucand impotriva celor mai buni jucatori iti creste si tie nivelul de joc. Invat cel mai bine cand sunt pusa in situatii provocatoare, situatii in care ma aflu cand joc impotriva jucatorilor foarte buni.”

[ad#text_ads1]

De obicei prefera sa joace aproximativ 15 ore de joc pe saptamana, iar, uimitor, pana in 2010 nu a participat la niciun turneu live. Inainte, cel mai mare interes in ceea ce priveste turneele era sa urmareasca la mesele de joc pe jucatorii fish care ieseau tiltati de la diferite turnee.

 

Recent, Gillian a inceput sa stapaneasca jocul turneelor si al jocurilor online si va avea unde sa practice acest lucru, anume, pe Bet24.

Jucatoarea Canadiana de poker Gillian Epp se alatura celor de la Bet24 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of