admin | 12.06.2020

Jocurile de noroc se redeschid pe data de 15 iunie!

Aseara in jurul orelor 20, in cadrul sedintei de Guvern care s-a desfasurat la Palatul Victoria, Prim-Ministrul Romaniei Ludovic Orban a anuntat printre altele ca incepand cu data de 15 iunie toate activitatile jocurilor de noroc se vor derula in conformitate cu art. 8 din Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 28 din 11.06.2020. Astfel, citam: “Se instituie obligația operatorilor economici care desfășoară activități de jocuri de noroc, îngrijire personală, primire turistică cu funcțiuni de cazare, precum și activități de lucru în birouri cu spații comune în sistem deschis, de a respecta normele de prevenire stabilite prin ordin comun al ministrului economiei, energiei și mediului de afaceri și al ministrului sănătății.”
Conform interventiei audio pe care domnul Sorin Constantinescu, expert al industriei de gambling si consilier al Guvernului României în domeniul jocurilor de noroc a avut-o pentru publicatia Casino Inside, initial s-a creat o confuzie intrucat premierul anuntase doar redeschiderea loteriei si a pariurilor sportive, dar in urma art.8 din Hotararea Comiteturlui National pentru Situatii de Urgenta nr. 28 din data de 11.06.2020 reiese faptul ca toate jocurile de noroc vor fi redeschise.
Totusi nu este clar in ce conditii se vor desfasura jocurile in perioada urmatoare, daca jucatorii vor fi nevoiti sa poarte in permanenta masti, daca se vor instala plexiglasuri sau daca se va apela la alte norme de protectie suplimentare. Cel mai probabil, toate aceste detalii vor fi comunicate proprietarilor incintelor si salilor jocurilor de noroc in zilele urmatoare. Dar un lucru este cert: industria revine incet-incet la viata dupa o perioada de aproximativ 4 luni de zile in care orice fel de activitate in domeniu a fost suspendata.

Sursa foto: tallahatchienews

Jocurile de noroc se redeschid pe data de 15 iunie! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of