admin | 22.02.2012

Joaca poker cu profesionistii pokerului din Romania

Nu putem decat sa salutam initiativa  PokerStars de a fi mai aproape de jucatorii de poker online din Romania oferindu-le tuturor sansa de a juca la aceeasi masa cu jucatori ca Toni Judet, Liviu “0human0” Ignat, menix si ramondemon77. Acesti jucatori au performante deosebite pe PokerStars si pot fi considerati oricand un model de urmat.

Toti cei 4 jucatori sunt foarte cunoscuti in lumea jucatorilor de poker de la noi si probabil ca nu mai au nevoie de nici o prezentare.

Toni Judet este membru al Team PokerStars Pro. Liviu “0human0” Ignat face de mult timp valuri pe plan international fiind unul dintre cei mai buni jucatori de cash de pe PokerStars, probabil cel mai bun din Romania. Bordea “menix” Cristian Alexandru este una dintre putinele persoane de pe plan mondial care are statusul de Supernova Elite. ramondemon77 este in topul jucatorilor romani de turnee online cu castiguri impresionante.

[ad#text_ads1]

PokerStars a facut posibil ca orice jucator roman de poker sa poata sa joace cu ei la masa privata a lui Toni Judet, unde acesta ii va avea pe rand, invitati pe cei 3 jucatori.

Astfel, in fiecare marti intre 28 februarie si 13 martie, va avea loc cate o masa privata la care 8 jucatori calificati online vor juca alaturi de Toni Judet si  0human0 pe 28 februarie , m3nix pe 6 martie si ramondemon77 pe 13 martie.

Fondul de premii pentru fiecare din cele 3 turnee este de 1000$ si se imparte primilor 4 clasati.

Te poti califica prin turnee freeroll sau prin turnee cu un buy in de 1$ si 3$.

Pentru mai multe informatii despre promotie si modul cum te poti califica intra pe PokerStars -> Promotii -> Joaca alaturi de profesionisti.

 

 

Joaca poker cu profesionistii pokerului din Romania comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of