admin | 19.02.2013

Jerry Buss, patronul LA Lakes, va fi comemorat la WSOP 2013

Jerry Buss, patronul echipei de baschet LA Lakers, a decedat luni, la varsta de 80 de ani, fiind bolnav de cancer intr-o forma care nu a fost identificata. Prezent la cele mai mari jocuri de poker din California, Buss a fost invitatul High Stakes Poker in sezonul I, jucand alaturi de profesionisti precum Daniel Negreanu sau Sammy Farha. Desi posibilitatea unei cariere de jucator profesionist a existat intotdeauna, Buss a ales mereu sa fie un jucator reacreational intr-o lume a profesionistilor.

Avand in vedere activitatea sa de intensa promovare a jocului de poker si pasiunea acestuia pentru sport, World Series of Poker ia in considerare posibilitatea de a redenumi una dintre bratarile de aur pe care le ofera pentru castigarea unui eveniment din competitie dupa Jerry Buss.

[ad#text_ads2]

Directorul Departamentului de Comunicari al WSOP a declarat pentru PokerListings ca Buss a jucat la WSOP tip de 25 de ani. La momentul potrivit acesta va contacta familia lui Buss pentru a discuta cu acestia optiunea redenumirii unei bratari dupa numele patronului LA Lakers.  Astfel, memoria lui Buss va fi pastrata prin acordarea premiului care ii poarta numele in fiecare vara la WSOP.

 

Jerry Buss, patronul LA Lakes, va fi comemorat la WSOP 2013 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of