admin | 20.06.2022

Jeff Gross și Ali Nejad se alătură echipei de ambasadori GGPoker!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

GGPoker dă o nouă lovitură de imagine și aduce în Echipa sa doi ambasadori extrem de valoroși, care vor reprezenta camera de poker online atât în interior, cât și în afară. Jeff Gross, Voice pentru GG și Ali Nejad, Ambasador Media li se vor alătura astfel lui Daniel Negreanu, Bertrand ‘ElkY’ Grospellier, Jason Koon și Fedor Holz. Obiectivul nou-veniților va fi crearea de conținut nou și interesant, care să interacționeze cu jucători noi și să ajute la dezvoltarea pokerului.
Jeff Gross a jucat pentru prima dată poker la vârsta de 14 ani, are peste $5.000.000 câștiguri în turneele live, disputând șapte mese finale la World Series of Poker. Este podcaster și streamer, putând fi urmărit de către fanii săi pe mai multe canale de sociale media.
De partea cealaltă, Ali Nejad este un foarte cunoscut crainic de poker din lume, comentator al mai multor show-uri și emisiuni precum Poker After Dark, National Heads-Up Poker Championship, World Series of Poker, The Ultimate Poker Challenge sau World Poker Tour.
Daniel Negreanu, Ambasador Global GGPoker, a declarat că venirea în Echipa GG a două dintre cele mai bune personalități care creează conținut de poker nu poate duce decât la oferirea de și mai mult divertisment actualilor clienți, reușind totodată ca jocul să se extindă și la alții noi.

Sursă foto: Pokernews

Jeff Gross și Ali Nejad se alătură echipei de ambasadori GGPoker! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments