admin | 16.01.2022

Jake Ferro a castigat titlul de Jucatorul Anului World Poker Tour sezonul XIX

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Jucatorul american de poker Jake Ferro, in varsta de 32 ani, originar din Syracuse, New York, a reusit sa castige titlul de Jucatorul Anului World Poker Tour sezonul XIX, distinctie care s-a acordat pentru finish-ul sau pe primul loc in leaderboard-ul pe puncte POY din cadrul sezonului recent incheiat.
Jake Ferro a reusit sa castige distinctia la ultimul eveniment din program, cand un loc 14 intr-un field de 716 intrari in turneul $10.000 WPT Five Diamond World Poker Classic i-a asigurat lead-ul de final.
Ferro a obtinut un total de $669.540 premii in 3 Main Event-uri WPT din sezonul XIX, lucru ce a fost suficient pentru castigarea clasamentului POY. Adam Pliska, CEO World Poker Tour a declarat: „Cursa Jucatorul Anului WPT s-a jucat pana la final, iar determinarea lui Jake din evenimentul final l-a facut sa fie un castigator fantastic. A fost o modalitate interesanta de a incheia sezonul XIX si cu siguranta a ridicat stachete pentru ceea ce va urma in sezonul aniversar de 20 de ani”.
Ferro a declarat reporterilor WPT: „Sunt incantat ca am castigat Jucatorul Anului WPT pentru sezonul XIX si astept cu nerabdare sa joc mai multe evenimente World Poker Tour in 2022. Ar fi fost un vis devenit realitate sa-mi fi gravat numele in Cupa Campionilor Mike Sexton WPT, dar sa ma apropii atat de mult de aceasta performanta ma face sa fiu si mai determinat in sezonul urmator”.
Jake Ferro a fost foarte aproape sa isi treaca numele pe Cupa Campionilor Mike Sexton WPT in acest sezon, insa a ratat la mustata castigarea unui titlu WPT, terminand pe locul 2 in turneul WPT Seminole Rock ‘N’ Roll Poker Open, competitie care a avut 1566 de jucatori inscrisi si un buy-in de $3500.
Podiumul in clasamentul Jucatorul Anului WPT a fost completat de Rok Gostisa, castigatorul WPT World Online Championship si de Chad Eveslage, castigatorul WPT Venetian.

Sursa foto: Joe Giron / World Poker Tour via Card Player

Jake Ferro a castigat titlul de Jucatorul Anului World Poker Tour sezonul XIX comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments