admin | 19.01.2012

Ira Rubin pledeaza vinovat

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

In SUA, unul din cei 11 oameni acuzati in urma celor intamplate in Vinerea Neagra de anul trecut, Ira Rubin, pledeaza vinovat la 3 acuzatii de conspiratie care au legatura cu faptul ca a ajutat la plata a miliarde de dolari pentru a finanta jocuri de noroc pe internet.

Acuzatiile criminale au fost aduse in ziua de 15 aprilie, zi in care industria pokerului a numit-o „Vinerea Neagra”, iar oameni precum Isai Scheinberg de la PokerStars.com, Raymond Bitar de la FullTiltPoker.com impreuna cu Brent Beckley de la AbsolutePoker.com si inca alti 8 acuzati nu au respectat Legea Federala, pentru ca au aranjat sa primeasca fonduri de la gambleri din SUA, fonduri deghizate ca plati pentru diferiti comercianti online non-existenti.

Conform serviciilor de stiri Bloomberg, Rubin, in varsta de 52 de ani a fost retinut in Guatemala, pe 25 aprilie, in timp ce incerca sa plece spre Tailanda, pentru a fi extradat ulterior in SUA. El a fost acuzat pentru comiterea a 9 ilegalitati, printre care procesarea platilor catre PokerStars.com, FullTiltPoker.com si AbsolutePoker.com, de la casa sa din Cost Rica.

[ad#text_ads1]

Acuzatiile de la Curtea din New York sustine ca Rubin a plecat in America Centrala in 2008 si a ajutat companiile de poker sa mute „miliarde de dolari in jocuri de noroc ilegale.”

Intelegerea la care a ajuns cu justitia americana ii va aduce doar o pedeapsa intre 18 si 24 luni de inchisoare.

Ira Rubin pledeaza vinovat comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments