admin | 07.11.2016

Interviu Narcis Nedelcu: La anul vreau sa ajung in Vegas si in Panama

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

imageAl doilea jucator de poker care a dat curs invitatiei holdem.ro de a oferi un scurt interviu, dupa Danut Chisu, este Narcis Nedelcu, cel care are rezultate impresionante in mediul online si care figureaza pe locul 39 HendonMob Romania cu castiguri de aproape $180.000 in circuitul live. Narcis este la aceasta ora unul dintre cei mai buni jucatori din tara noastra si probabil unul dintre cei mai buni regulari de mtt uri middle si high stakes de pe Pokerstars. Iata mai jos interviul cu Narcis:

1.Retrospectiva anului 2016 in cateva cuvinte cu bune si rele. Cum a fost?

Inceputul lui 2016 nu a fost unul tocmai grozav, dar mi am revenit rapid si din martie a fost tot in urcare graficul meu. In ultima luna a mers ceva mai prost, dar sunt obisnuit cu aceste suisuri si coborasuri.
2. Prima amintire frumoasa care iti vine in cap din 2016.
Cu siguranta Bahamas (nota: A facut doua cashuri, la $ 5,300 #42 No Limit Hold’em – 8-Handed Turbo Bounty si $2,200 #50 No Limit Hold’em)
3. Care crezi ca este cel mai bun jucator roman al momentului? 
E greu de dat un raspuns. In poker cel mai bun jucator e dat si de run, iar acesta poate varia foarte mult. Sunt multi jucatori romani talentati si muncitori care oricand pot da lovitura cea mare.
4.Ce planuri ai pentru viitor? Ce vrei sa joci la anul?
Malta este primul popas, apoi Praga si apoi grind online. La anul clar vreau sa ajung in Vegas si poate in Panama pentru ca pare o locatie interesanta.
5. Unde se afla Romania la ora actuala in pokerul mondial live si online? Crezi ca ne regasim printre primele 10 natiuni?
In Romania pokerul a evoluat foarte mult in ultimii ani si cred ca sigur ne regasim printre primele 10 natiuni, cel putin online. Live, volumul este mult prea mic raportat la online, dar o lovitura poate aparea oricand.

Multumim Narcis si mult succes in noul an!
Multumesc si eu, salutari si numai bine!

Interviu Narcis Nedelcu: La anul vreau sa ajung in Vegas si in Panama comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments