admin | 12.07.2012

Interviu cu Phil Hellmuth dupa Big One For One Drop

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Phil, ai terminat pe locul #4 in turneul Big One si ai castigat suma de 2.6 milioane de dolari. Ai putea spune ca ai avut succes la acest turneu?

Nu as putea spune ca a fost un succes. Pot spune ca la finalul turneelor de WSOP ma simt fericit, deoarece am o viata extraordinara. Ma simt binecuvantat. Sunt casatorit de mai bine de 20 de ani si am copii grozavi.

La WSOP am impresia ca singurul lucru la care ma gandesc este sa castig inca o bratara.

Am reusit anul acesta sa castig a 12-a bratara si chiar credeam ca voi reusi sa castig si turneul de 10.000$ H.O.R.S.E. Am ajuns chip leader cand mai erau 5 jucatori la masa finala dar am avut putin ghinion atunci.

La acest turneu lucrurile au fost putin mai nasoale. Sam Trickett incerca sa ma blufeze cu bet-uri de cateva milioane si atunci a reusit sa prinda un 7 cu  7-8 in mana.

Asta mi s-a parut destul de frustrant. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva lui. Joaca la fel cum se joaca pe internet si pot foarte bine sa ma adaptez unui astfel stil de joc. Acolo le place sa faca raise-uri mari cu maini destul de slabe, iar mie imi place sa dau call cu maini puternice.

Chiar nu am niciun regret in ceea ce priveste masa finala.

Cat de surprins ai fost cand ai vazut ca Guy Laliberte si David Einhorn au ajuns asa de departe?

Guy chiar este un jucator bun de poker. Nu numai asta, dar atat el cat si Einhorn sunt oameni de afaceri extraordinari. Niciodata nu ajung sa subestimez un miliardar, deoarece am jucat si eu la randul meu poker impotriva miliardarilor.

Nu ma surprinde deloc acest lucru, faptul ca au ajuns asa de departe. Ei sunt niste oameni foarte inteligenti si vor gasi ei o modalitate – in felul lor – de a juca acest joc.

Tu si Antonio va cunoasteti de foarte mult timp, chiar din 2003. Ce parere ai acum despre el?

In 2009, la WSOPE Main Event, cand m-a eliminat am fost foarte nervos pe el.

Nu respect felul cum a inceput Antonio sa joace poker. Odata, la inceput, cand i-a luat fisele lui Phil Ivey incepea sa tipe la el sa iasa pe usa.
[ad#text_ads1]
Dar de atunci, s-a schimbat foarte mult. Din cate am auzit eu, pot spune chiar ca este o persoana extraordinara.

Este un jucator bun de poker?

Cu siguranta ca este un jucator foarte bun de poker. Are un stil de joc foarte rapid. Daca ar mai invata sa joace putin mai temperat, ar avea sansa sa fie chiar unul dintre cei mai buni jucatori de poker deoarece este foarte talentat.

De asemenea, se descurca foarte bine si cu reading-ul.

Ai mai participa inca odata la acest eveniment?

Da. Categoric. A fost un eveniment extraordinar. Am si eu un oarecare talent in a ma califica pentru premiile in bani la turnee. Mai ales in turneele de No Limit Hold’em. Doar stau si astept, astfel oferindu-mi sansele cele mai mari. Fac miscarea doar cand simt eu ca am o mana foarte buna fata de adversarul meu.

Acest eveniment este foarte bun pentru mine, deoarece, tot ce trebuia sa fac era sa ajung la masa finala pentru a termina in bani. Aici este talentul meu.

Chiar as vrea sa vad un astfel de eveniment sa dureze 7 zile, avand in vedere sa intrarea este de 1 milion de dolari. Ar fi foarte greu pentru adversari sa ma elimine intr-un turneu care dureaza 7 zile.

Ai jucat aproape in toate turneele majore din lume. In afara de buy-in, cu ce este diferit acest turneu?

Atmosfera este diferita la acest turneu. Eu eram singura persoana care se plangea la masa finala. In rest, toti se simteau chiar foarte bine.

Am incercat sa ma adun si si fiu cat mai calm si cred ca am reusit acest lucru. Stiu ca este mai amuzant pentru spectatori atunci cand ma enervez la masa de poker, dar de data aceasta am zis ca trebuie sa ma controlez.

Cum ai dormit seara dinainte de masa finala?

Am dormit doar 4 ore. Eram prea nerabdator. M-am trezit la 7 dimineata si nu ma mai simteam in stare sa ma intorc la somn. Eram prea nerabdator.

Cand a fost ultima data cand te-ai mai simtit asa?

Cred ca in urma cu cateva saptamani, atunci cand am castigat bratara cu numarul #12.

 

Interviu preluat cu acordul PokerListings. Vezi interviul original aici: PokerListings: Phill Hellmuth Q & A

Interviu cu Phil Hellmuth dupa Big One For One Drop comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments