admin | 07.11.2016

Interviu Andrei Boghean: Vreau sa joc cel putin un turneu de 25k buy-in anul viitor!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

imageCel de-al treilea invitat pe care echipa holdem.ro l-a contactat pentru a da un scurt interviu, este suceveanul Andrei Boghean (ragAAAila19), jucator cu rezultate impresionante pe internet in turneele de highstakes si care figureaza pe locul 63 HendonMob Romania cu castiguri de $115,332 si cu cel mai mare cash realizat in aceasta vara la Barcelona. Iata mai jos interviul complet cu Andrei, echipa holdem.ro multumindu i frumos pe aceasta cale pentru faptul ca si-a rapit din timp si a dat curs invitatiei noastre.

1.Retrospectiva anului 2016 in cateva cuvinte cu bune si rele. Cum a fost?
A fost un an decent.
Dacă ne referim la partea financiară pot spune că mi-am îndeplinit obiectul stabilt la începutul anului, si anume atingerea sumei formate din 6 cifre.
A fost un an cu rezultate constante, pe toate platformele pe care am evoluat, insa nimic spectaculos.
Insa mai important decat atat, a fost îmbunatirea jocului, asta fiind si obiectivul principal al anului.
Am implicat foarte mult timp si depus multă muncă in acestă privință, si desi sunt in urmă cu anumite lucruri, sper ca pană la sf anului să reusesc sa le finalizez.

2. Prima amintire frumoasa care iti vine in cap din 2016.
Accederea in ultimii 50 pentru a 3-a consecutiv, la un Ept Main Event. Se intampla la Monte Carlo. Din pacate nu a fost cu succes, insa mi-a dat încredere si m-a motivat f mult.

3.Care crezi ca este cel mai bun jucator roman al momentului? 

Daca ne referim la MTT, mi-ar plăcea să cred că eu, însă momentan sunt alți jucatori care au obținut rezultate mai notabile decat mine, de aceea nu as putea oferi un răspuns.
Nu am jucat aprope deloc, si cu atat mai putin sa discut strategie cu jucatori români, ptr. a-mi putea crea o idee despre nivelul fiecăruia.
Il apreciez pe Darie, cred ca este cel mai talentat jucator de poker romăn. Fără a implica foarte mult timp in afara meselor (cel putin din cate stiu) a avut rezultate f constante la cele mai mari mize. Ar mai fi apoi Alex Papazian, Narcis Nedelcu, Calea Cosmin, Vlad Lache.
Sunt mai multi, imi cer scuze tuturor celor pe care am uitat sa-i menționez .
4.Ce planuri ai pentru viitor? Ce vrei sa joci la anul?
Planurile pe anul viitor sunt mari.
In primul rând intenționez sa joc Cash online 5/10$+ in mod regulat, iar legat de mtt vreau sa călătoresc la toate festivalurile live importante si sa particip la cele mai mari turnee. Unul din obiective ar fi participarea la cel putin un turneu de 25k buy-in.
5. Unde se afla Romania la ora actuala in pokerul mondial live si online? Crezi ca ne regasim printre primele 10 natiuni?
Momentan nu cred ca ne aflam in top 10, insa nu cred ca suntem nici departe de acesta poziție. Conform site-unui pocketfives, figuram ca fiind a 16-a tara.
Daca ar fi sa luam doar pe top5 – 10 jucatori din fiecare tara, cu siguranța am fi in top 10.

Interviu Andrei Boghean: Vreau sa joc cel putin un turneu de 25k buy-in anul viitor! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments