admin | 07.11.2016

Interviu 5 Tudor Purice: „Am inceput anul 2016 excelent si l-am terminat dezastruos…”

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
Tudor Purice
Tudor Purice

Tudor „a.S.eHigh” Purice este cu siguranta unul dintre cei mai de succes jucatori romani, atat in mediul online unde a avut rezultate remarcabile in cele mai dificile turnee, cat si live acolo unde a avut rezultate notabile, participari constante la EPT-uri, unde doar nesansa si variatia imensa au facut sa nu se intoarca cu un mare rezultat acasa. Tudor incepuse ca din pusca anul 2016 cu heads-up la IPT si un adevarat boom pe platforma 888 in seria XL, insa continuarea si finalul nu au fost tocmai cele dorite. Puteti citi mai jos interviul integral cu Tudor, multumindu-i frumos pe aceasta cale pentru faptul ca a dat curs invitatiei noastre.

1. Retrospectiva anului 2016….Daca nu gresim, ai 8 cashuri din care 2 sunt mese finale, la IPT Saint Vincent in ianuarie cand ai facut heads-up si mai tarziu in aprilie la FPS Monaco. Esti pe locul 24 HendonMob Romania in momentul de fata. Pe online stim ca principalele platforme pe care joci sunt Pokerstars si 888, cu acel boom la inceputul anului in seria XL. Corecteaza-ne daca am gresit. An bun atat live cat si online? Te declari multumit?
2016 a inceput cu multe temeri si sincer nu speram foarte multe de la el profesional vorbind. Apoi a venit rezultatul live de la St-Vincent,care m-a motivat foarte mult si pe care l-am continuat fix in seara in care am aterizat la Iasi cu un rezultat si mai impresionant pe 888, loc 2 la HR de la XL series.Au urmat 6 luni in care mi-am permis sa am un program mai relaxat, in special online de la care aveam nevoie de o pauza dpdv fizic in principal.In astea 6 luni (includ aici si EPT Barcelona) am incercat sa imi aduc in palmares rezultatul ala live pe care mi-l doream atat de mult. A fost aproape, am intrat 2/9 la FT FPS Monaco, dar acolo cred ca mi s-a terminat si „run”-ul deoarece am pierdut un pot extrem de important vs CL la 2 outers si nu mi-am mai revenit iesind intr-o maniera plictisitoare la ceva timp dupa.

De acolo a urmat Scoop, unde lipsa antrenamentului online si-a pus accentul, neavand o serie dupa asteptari dar in care am reusit sa pierd minimul.
Vara a fost un dezastru complet financiar vorbind, toate stopurile live fiind pierzatoare cu un minim de 10k€ per stop culminand cu Barca care a fost frumos ca de obicei, ca si experienta, dar dezastruos financiar.
WCOOP parea ca va fi „salvarea” dar a fost de 2x mai rau decat Scoop.

A urmat intrarea in vigoare a noii legi legate de impozitarea si acreditarea siteurilor de poker in Romania, care m-a obligat sa ma opresc din joc si sa imi mut rezidenta in alta tara. Perioada urmatoare m-am concentrat asupra unui nou echilibru in viata personala, trecand prin niste schimbari pozitive care m-au obligat sa privesc lucrurile altfel in viitor si cu care inca ma „chinui”. Jocul online a avut de suferit, de live nu doresc sa mai aud o buna perioada de timp. Nickurile de joc online au fost schimbate toate, „aSeHigh” urma sa intre la pensie definitiv pe Pokerstars dar chiar daca era ok dpdv legal sa il schimb, cei de la Stars au considerat ca nu ar fi corect fata de restul comunitatii HS de poker si m-au lasat sa schimb platforma dar nu si nickul.

Acum suntem in modul „rebuild” in care nu o sa auziti prea curand de mine online sau live pt ca ceea ce fac in continuare imi decide urmatorii ani din viata si profesional si personal asa ca am de gandit, planuit, studiat si muncit triplu fata de pana acum.
Ca un rezumat: Live: 2016 a fost super prima jumate, dezastruos in a doua. Dezamagitor per total. Online: in afara rezultatelor din primele luni, dezastru si breakeven per total.

2. Care e cea mai frumoasa amintire pe care o ai din anul ce imediat se incheie?

Vacantele alaturi de prietena actuala si probabil viitoarea sotie/mamica din Israel, Grecia si Barcelona, in ordinea de mai sus.

3. Ce planuri ai pentru la anul, ce vrei sa joci?

La anul vreau sa fiu sanatos, extrem de fit fizic si mental si sa imi solidific rezervele financiare cu mai putine riscuri ca pana acum, in stil caracteristic „aSeHigh”. Ma voi bucura daca voi putea juca (ca timp si avg buyin mediu/high) online pe cele 5 siteuri pe care am posibilitatea sa joc acum, cel putin 4 zile pe saptamana.

4.Si incheiem cu o intrebare ex-poker. Stim ca ai calatorit destul de mult, ai vazut o gramada de locuri la care multi abia viseaza. Care e cea mai frumoasa destinatie de vacanta pe care ai vazut o si la care te ai intoarce oricand?

Bali Indonesia, cu siguranta. A fost extraordinar si sper sa ma pot intoarce de curand in Asia pt un periplu turistic mau amplu, prin Vietnam, Malaysia, Thailanda, Filipine, Indonesia si Burma. Mai aproape de noi, Barcelona si Israel sunt destinatii dragi mie si unde descopar lucruri faine si noi de fiecare data.

Iti multumim frumos si iti dorim mult succes in 2017!
Va multumesc frumos si eu, succes si voua!

Interviu 5 Tudor Purice: „Am inceput anul 2016 excelent si l-am terminat dezastruos…” comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments