admin | 07.11.2016

Interviu 4 – Luciana Manolea: Norocul este foarte important in poker

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

cjwzzarumaarsjeCu rezultate impresionante pe internet si cu numeroase participari in cele mai dificile turnee live si ne referim aici in special la EPT-uri, Luciana Manolea se incadreaza cu siguranta in profilul jucatorilor romani de succes care au reusit in poker si care au facut din acest joc un job. Luciana spune ca norocul are o pondere importanta si ca, la aceasta ora, unul dintre cei mai buni si in forma jucatori de poker din Romania este Alex Papazian. Iata mai jos interviul complet cu Luciana:

1.Retrospectiva anului 2016 in cateva cuvinte cu bune si rele. Cum a fost?

Din perspectiva rezultatelor la poker 2016 nu a fost cel mai bun an, desi inca mai este timp sa se schimbe situatia.
Lasand pokerul la o parte, am avut parte de experiente foarte faine si simt ca am invatat multe din numeroase puncte de
vedere in acest an.

2. Prima amintire frumoasa care iti vine in cap din 2016.
Eram cu familia si prietenii in Amsterdam; iesisem la o plimbare cu barca pe canelele orasului.

3. Care crezi ca este cel mai bun jucator roman al momentului? 
Sunt cativa jucatori foarte buni, pe care deja ii stiti. Dupa atitia ani in poker,
am inteles ca norocul e un factor mult mai mare decat se credea si ca
cei cu rezultate multiple foarte bune intr-un an au mult noroc, pe langa foarte mult skill. In fiecare an aproximativ, este un nou Player of the year la turneele live, si un nou jucator pe locul 1 in topul de turnee de pe pocket5s.
Toti acesti jucatori sunt cu siguranta extraordinari, am vrut doar sa subliniez ca norocul este un factor foarte important.
Alex Papazian are cele mai bune rezultate recente, pe care le cunoastem. Ne-a facut
mandri cu cel mai mare scor live romanesc. Este foarte talentat, experimentat si le merita pe deplin.
Am observat la Alex o atitudine foarte buna, de ‘live pro’, pe care am mai vazut-o si la alti jucatori foarte buni de live, cum ar fi Igor Kurganov sau Niall Farrell. Ma impresioneaza la ei cat de impacati sunt cu toate deciziile luate si cat de relaxati dupa ce ies dintr-un turneu live, niciodata tiltati sau
vadit dezamagiti de posibilele greseli facute. Experientele mele live de anu acesta m-au facut sa inteleg ca mai am destul pana sa ajung la o astfel de atitudine la turneele live.
Este important sa ne recunoastem plusurile si sa ne acceptam minusurile, mai ales propriile greseli, in timp ce lucram cu rabdare la ele. In timp, rezultatele bune vor aparea.

4.Ce planuri ai pentru viitor? Ce vrei sa joci la anul?

Planurile unui jucator de poker sunt foarte flexibile pentru ca rezultatele recente iti influenteaza mult aceste decizii.
Evenimentele live sunt costisitoare, iar daca tii neaparat sa mergi la serii live mai mici nu se merita intotdeauna din punctul meu de vedere, daca consideri toate cheltuielile pe care le ai ca si extra ‘rake’.
Insa e de inteles dupa cateva luni de stat in casa, toti simtim nevoia de o iesire la poker live cat de mica.
Imbinam socializarea si relaxarea cu munca. Vreau sa studiez foarte mult in urmatoarele cateva luni si sa ridic bankrollul pentru 2017; as vrea sa merg la WSOP iar, Barcelona, poate si Monaco.


5.Unde se afla Romania la ora actuala in pokerul mondial live si online? Crezi ca ne regasim printre primele 10 natiuni?

Nu as putea sa spun, sunt foarte multe natiuni cu rezultate foarte bune incat nu cred ca ne regasim in top 10, dar avem potential sa ajungem acolo.

Multumim frumos si mult succes in 2017!
Multumesc si eu de invitatie, un an cat mai bun si voua!

Interviu 4 – Luciana Manolea: Norocul este foarte important in poker comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments