admin | 06.12.2016

Interviu 28 Florin Ionut „Rebel FishAK” Ilies: Prin munca, studiu si disciplina, oricine, oricand, poate ajunge in top!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Invitatul nostru de astazi in seria interviurilor este Florin Ionut „Rebel FishAK” Ilies, un jucator de mtt-uri highstakes pe internet cu rezultate excelente de-a lungul timpului. Printre reusitele sale, se numara castigarea celor mai dificile doua turnee existente pe internet, $1050 Super Tuesday pe Stars si The Whale pe 888. Extrem de respectat la mesele de joc, Florin ne-a impresionat in primul rand prin modestia de care a dat dovada tinand cont de statutul de super-jucator si de faptul ca a fost extrem de deschis la dialog cu noi. A facut coaching in trecut cu Luciana Manolea, iar unul din jucatorii care i au oferit sfaturi foarte utile este Vlad „vladislavius” Cojocariu pe care l-a intalnit la PCA in Bahamas. Iata mai jos interviul cu „Rebel FishAK”:
1. Salut Florin si iti multumim frumos ca ai acceptat invitatia noastra de a veni la interviu. Ce faci in primul rand, cum esti, totul e ok?
Salut! Multumesc si eu pentru invitatie. Toate bune in general, iar cu pokerul, dupa o perioada de downswing au reaparut rezultatele bune.
2. Pentru cei care poate inca n au auzit de tine, esti unul dintre cei mai buni jucatori de mtt-uri online din tara, cu prezente constante in cele mai grele turnee de highstakes de pe Stars si cu multe rezultate notabile. Ce crezi ca ai in plus fata de alti jucatori care nu au reusit sa ajunga la performantele tale?
Nu cred ca am nimic in plus, dimpotriva, cred ca mai am mult de muncit pana sa ajung la nivelul unor regulari de mtt-uri. Consider ca prin munca, studiu si disciplina, oricine, oricand, poate ajunge in top.
3. Cum te-ai apucat de poker, cum ai luat tangenta cu jocul? Iti mai amintesti?
Prin 2011 mi-am facut primul cont de poker online, dar am fost pierzator o buna perioada de timp si, totusi, cu jocul meu slab luasem un pachet la PCA in Bahamas pentru ianuarie 2012. Probabil ca acea excursie m-a facut sa indragesc pokerul atat de mult. Acolo l-am intalnit pe Vlad ”vladislavius” Cojocariu care mi-a dat ceva sfaturi foarte utile despre ce ar trebui sa faci pentru a avea succes in poker. Dupa Bahamas m-am intors in Romania si o vreme m-am tot gandit daca sa-mi dau demisia din functia de subofiter pompier si sa ma apuc serios de poker. Pe la sfarsitul anului 2012 am hotarat sa renunt la cariera de pompier, iar dupa o calatorie de 3 luni prin Asia, m-am intors in tara pe la inceputul lunii martie 2013, cand m-am si apucat foarte serios de poker. Mi-am cumparat softuri de poker, am inceput sa fac coaching, iar astazi vad totul ca pe o profesie, in care, daca esti serios si muncitor poti trai cel putin decent in Romania.
4. Ai coach, joci sub stake sau pe banii tai? Ce programe folosesti?
Momentan nu am coach, dar imi doresc ca in viitorul apropiat sa-mi gasesc unul. In trecut am facut coaching cu Luciana ’’luckyno75’’ Manolea, iar in prezent analizam impreuna situatiile dificile de la masa de poker. Joc pe banii mei. Folosesc holdem manager 2, tournament shark si icmizer 2.
5. Ai inceput sa iesi la live de prin 2013, anul asta ai jucat un turneu de 10000 euro buy-in la Barcelona si ai terminat “in the money”, ai 8 cash-uri pana acum din care 3 sunt locuri 10, te gandesti sa iei mai in serios si live-ul de acum inainte sau te vei axa in continuare pe jocurile online?
La 10k m-am calificat dintr-un satelit live, in Barcelona. Pe viitor imi doresc sa joc mai multe turnee cu buyin-uri mari. Am fost la cateva ept-uri, wpt-uri, pokerfest-uri, dar experientele live au fost mai mult costisitoare decat profitabile pentru mine. Din acest motiv, momentan, prefer mediul online.
6. Vei fi prezent la EPT Praga, ultimul mare festival al anului?
Sper sa pot ajunge si in Praga, la ultimul turneu EPT din istorie.

7.Care sunt in opinia ta cele mai importante 3 calitati pe care un jucator de poker ar trebui sa le aiba pentru a avea succes?
Consider ca sunt foarte importante: placerea de a juca poker, o viata echilibrata pe toate planurile si studiul permanent al jocului.
8. Ce destinatie de vacanta te-a impresionat cel mai mult pana acum si pe de alta parte, unde ti-ai mai dori sa ajungi pe viitor?
Am calatorit destul de mult in ultimii 4 ani. Au fost foarte multe destinatii si experiente de care imi voi aminti mereu cu placere, printre care: Inca Trail, Gorilla trek in Uganda sau Carnavalul de la Rio. Pe viitor imi doresc sa ajung la WSOP si sa vizitez India.
Iti multumim frumos si mult succes in 2017!
Multumesc si eu inca o data pentru invitatie si le doresc succes tuturor in 2017!

Interviu 28 Florin Ionut „Rebel FishAK” Ilies: Prin munca, studiu si disciplina, oricine, oricand, poate ajunge in top! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
cele mai votate
noi vechi
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
1,5 Juta Kemenangan untuk Pemain Poker Online – malinsdynamics365fortalent
1 luna

[…] Ilies, alias RebelFishAK, turun ke posisi 7 dengan 12.905.254 chip. NS Pemain poker Rumania telah hadir sejak 2013, ketika ia menempati posisi ke-44 di Eureka Poker Tour di Varna, Bulgaria […]