admin | 24.11.2016

Interviu 17 Marian “motreanu90” Virlanuta: Inainte sa devin jucator profesionist, faceam $2000 pe luna din poker pe fise virtuale!

motreeanu Un alt jucator de poker care a dat curs invitatiei noastre este Marian Virlanuta sau mai simplu “motreanu90”, jucator de mtt middle si highstakes pe Pokerstars cu rezultate excelente in ultimii ani de zile. A facut heads-up la $109 Sunday Kickoff si la $215 Battle Prog. KO si a castigat Big 55-ul de 2 ori, acolo unde mai are si un heads-up. Face parte din grupul jucatorilor din Motru cu rezultate remarcabile, ceilalti 3: Adrian Pora, Alex Farcasanu si Cristi Grecu fiind deja prezenti la interviurile noastre. Marian spune ca a facut trecerea la pokerul profesionist dintr-un simplu joc de poker pe fise virtuale unde alaturi de un prieten scoteau aproximativ…….$2000 pe luna!! Destul de profitabil pentru un business unde nu risti nimic :). Iata interviul complet cu Marian Virlanuta:

1. Salut Marian si multumim frumos ca ai acceptat invitatia noastra. Poate nu te stiu foarte multi dupa numele real, insa aproape weekend de weekend te vad prezent in cronicile noastre cu nick-ul tau “motreanu90”. Ce faci atat de special de ajungi asa des la masa finala? La unii Jucatori apare cate o masa finala o data pe luna….
Salut ! Sincer sa fiu în ultima perioada nu am rulat foarte bine, sunt în perioada de downswing, dar pot spune ca stau foarte bine mental și continui sa joc alături de colegii mei “pora adrian” , Farcasanu Alexandru aka”alexxt7″ și Dragomir Ștefan aka “stefanelldsr” cu care am reușit sa dezvoltam anul acesta un grup de jucători de poker foarte solid “EvilAcePoker.Ro”
2. Cum ai aflat de poker si cum a inceput povestea ta si drumul spre o cariera de jucator profesionist?
Am început sa joc poker acum 7 ani alături de prietenul meu cel mai bun “Tulbă Adrian” , găsisem un joc pe net care era destul de complex , printre care avea și poker cash game pe bani virtuali. Ne-am petrecut cam 2 ani jucând acel joc și reușisem sa ne dezvoltam o micuța afacere din jocul de poker, foarte simplu :), jucam cash game pe fise virtuale pe care le vindeam pe bani reali celor care erau împătimiți cu jocul, pot spune ca scoteam undeva la 2000$ lunar din chestia asta, bine înțeles ca nu a ținut pana la nesfârșit și ne-am hotărât sa începem sa studiem mai bine jocul și sa începem sa jucam la nivel profesionist .
3. Ce programe folosesti? Ai coach? Joci stackuit?
Folosesc “poker traker 4” și “tournament shark” . Joc stackuit și facem coaching și review-uri săptămânal.
4. Cat de mult te ajuta prezenta in grupurile de skype, discutiile cu alti jucatori despre diverse maini, analizarea propriului joc?
Pot sa spun ca mai tot timpul sesiunii de poker mi-o petrec stând pe “call” cu băieții , mai ales când avem deep-uri ne ajutam intre noi .
5. Ce planuri ai pentru 2017? Te gandesti sa iei mai in serios si live-ul?
Încă nu mi-am făcut un Target pentru 2017 , vom vedea ce se va întâmpla. Pokerul live pentru mine este o recreere deci nu o sa fiu prea mult prezent la turneele live, ci doar la evenimentele speciale .
6. Care e cel mai misto loc in care ai fost si pe de alta parte, unde ti-ai mai dori sa ajungi in viitor?
Am fost de curând în Republica Dominicană și mi-a plăcut foarte mult , chiar discutam cu băieții sa facem o escapadă sa ne mutam un an acolo pentru poker online . Pe viitor vreau sa ajung în Hong Kong și Las Vegas
Iti multumim frumos si multa bafta in 2017!
Va mulțumesc și eu pentru invitație !

Interviu 17 Marian “motreanu90” Virlanuta: Inainte sa devin jucator profesionist, faceam $2000 pe luna din poker pe fise virtuale! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of