admin | 01.07.2020

O inteligenta artificiala care ofera solutii optime in timp real ar opera pe mai multe platforme de poker

Comunitatea jucatorilor de poker se afla din nou in stare de soc la auzul vestii ca un bot masiv care ofera solutii optime in timp real ar opera pe mai multe platforme de poker. Din cate se pare, presupusa inselaciune se ridica deja la $500.000. Un user de pe Twitter si totodata jucator de poker, Andy Wilson scrie: “TylerRM, un membru al comunitatii ruse a acuzat recent un streamer cu nickname-ul “littlepoker” ca a fost asistat pe platformele GG si Party in jocurile sale la miza medie de aproximativ $500, iar pana acum profitul sau se ridica la aproape $500.000″.

TylerRM acuza pe twoplustwo ca inteligenta artificiala ar opera si pe 888: “Astazi am descoperit un grup de jucatori care folosesc o inteligenta artificiala care ii ajuta sa ia deciziile in timp real. Desi recent 888 a interzis multi jucatori pe motiv ca folosesc inteligenta artificala, vreau sa ajut 888 sa curete in continuare turneele de cei care triseaza”. 888 a oferit un raspuns imediat: “Apreciem research-ul facut si tratam cazul actual cu foarte mare seriozitate, la fel cum facem de fiecare data cand suspectam ca cineva foloseste AI (n.r. Artificial Intelligence). Informatiile pe care ni le-ai furnizat si aceste conturi sunt cercetate acum in amanunt”.

Patrick Leonard, antrenor in BitBStaking si un jucator profesionist de poker cu multe rezultate in mediul online a postat de curand un mesaj in care acuza ca un program care ofera solutii GTO in timp real este folosit ilegal pe platforma GGPoker. Patrick Leonard spune “Aceasta este cea mai mare amenintare din pokerul online de pana acum. GGPoker, vedeti ca si-a publicat nickname-ul aici, vedeti care e numele lui real si toate conturile care lucreaza impreuna, inchideti-le si confiscati balanta”.
Tot Patrick Leonard scrie un alt post pe Twitter: “Sunt 50 de baieti care opereaza in acelasi cerc. Probabil ca se fac intre $50.000 si $100.000 doar intr-un cerc pe an. Daca ai 4-5 cercuri…..”

Sursa foto: PA Online Casino

O inteligenta artificiala care ofera solutii optime in timp real ar opera pe mai multe platforme de poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of