admin | 26.06.2012

Incertitudinea fiscala din Spania ii face pe jucatori sa stea departe de pokerul online

Jucatorii profesionisti de poker online evita camerele de poker din Spania, conform lui Sacha Michaud, presedintele asociatiei de gaming din Spania citat de PokerFuse.

Au trecut 20 de zile de cand s-au emis 12 licente pentru site-urile de poker online din Spania insa lucrurile nu sunt deloc asa cum s-ar fi asteptat autoritatile care sperau sa aduca multi bani la buget prin regularizarea si taxarea pokerului online.

Din cauza faptului ca jucatorii trebuie sa plateasca impozit pentru castigurile lor online, acestia au ales sa stea departe de jocul online de poker in Spania. Astfel, jucatorii trebuie sa plateasca impozit pentru castigurile lor, si nu isi pot deduce pierderile. Pana si jucatorii care sunt in pierdere pot sa ajunga sa plateasca sume mari de bani sub forma de taxa, la finalul anului.

Daca luam ca exemplu un jucator care investeste pe parcursul anului 100.000E si castiga 90.000E, atunci conform legii din Spania, el va plati taxe pe cei 90.000E, cand de fapt el este deja in pierdere cu 10.000E.
[ad#text_ads1]
Traficul la jocurile cash este foarte scazut – numarul total de jucatori cash din Spania reprezinta doar jumatate din numarul total de jucatori de cash din tari precum Franta sau Italia.

Jucatorii spanioli deja cauta alternative pentru a juca pe siteuri din afara tarii, care nu sunt monitorizate si unde nu se platesc taxe. Acesta este inca un exemplu de legislatie care dauneaza atat statului cat si jucatorilor si siteurilor de poker.

Incertitudinea fiscala din Spania ii face pe jucatori sa stea departe de pokerul online comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of