admin | 18.08.2014

Inca 6 jucatori din Romania au trecut in ziua 2 la Estrellas Poker Tour – Cel mai mare turneu live de poker organizat de PokerStars!

Sala de turneu neincapatoare pentru Estrellas Poker Tour. Foto: Rene Velli
Sala de turneu neincapatoare pentru Estrellas Poker Tour. Foto: Rene Velli

Dupa cum va anuntam in articolul de ieri, festivalul de la Barcelona va scrie istorie. Astfel, Estrellas Poker Tour Barcelona a devenit cel mai mare turneu live de poker organizat de PokerStars pana acum.

Daca in ziua 1A au fost inscrisi 438 jucatori, ieri in ziua 1B s-a atins maximul de inregistrari inainte de start. Astfel 872 jucatori au platit ieri cate 1100 EUR pentru a juca ziua 1B. Pentru ziua 1C care se desfasoara acum, avem deja 1033 jucatori care s-au inscris. In total, in cele 3 zile de start avm 2343 jucatori inscrisi, ceea ce inseamna ca Estrellas Poker Tour Barcelona a devenit cel mai mare turneu live organizat de PokerStars vreodata.

Daca ieri, Lucian Tofan a fost cel mai bine clasat Roman dupa 1A, astazi il avem pe Ovidiu Dan Socaci pe locul 17 din cei 278 care au trecut in ziua 2.  El are un stack de 135.300 fise, ceva mai mult decat jumatate din fisele chipleaderului Marcos Fernandez.

Narcis Nedelcu, un obisnuit al turneelor de poker din Romania dar si din afara tarii, se afla pe locul 46 cu 95.500 fise. Boghean Andrei Lucian il urmeaza pe locul 62 cu 84.600 fise.  Florin Elisei si Vlad Cojocariu se afla la mijlocul clasamentului pe locurile 121 si respectiv 128.

Adrian Costin Constantin incheie lista celor 6 jucatori din Romania care au mers mai departe dupa ziua 1B. In aceste momente se desfasoara ziua 1C, dupa care speram ca numarul Romanilor ramasi in Main Event sa fie cat mai mare.

In paralel se joaca si Super High Rollerul cu un buy in de 50.000EUR unde ii gasim in joc pe cei mai buni jucatori de turnee de poker din lume.

Nu uitati de programul transmisiunilor live, pe care le veti putea urmari de maine pe pagina Livestream Holdem!

 

Inca 6 jucatori din Romania au trecut in ziua 2 la Estrellas Poker Tour – Cel mai mare turneu live de poker organizat de PokerStars! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of