admin | 07.11.2012

Ieri s-a relansat Full Tilt Poker si jucatorii au aglomerat mesele din primul moment

Dupa numai o ora si jumatate de la redeschiderea Full Tilt, la mesele de poker erau nu mai putin de 23,000 oameni care jucau pe bani reali. Cu siguranta ca ne asteptam ca revenirea Full Tilt sa insemne o migrare a unor jucatori catre acest soft, insa cred ca si administratorii companiei au fost placut surprinsi sa vada cat de anticipata a fost aceasta revenire spectaculoasa.

Ieri, jucatorii care au ramas cu bani in conturile Full Tilt si-au revazut banii disponibili, cu optiunea de a-si retrage banii in totalitate sau de a-i muta pe Pokerstars, insa in anumite tari precum Franta, Spania, Danemarca, Belgia, fostii jucatori Full Tilt vor trebuie sa-si recupereze banii prin clientul Pokerstars licentiat pe plan local.

Cu toate acestea, multi jucatori vor fi tentati sa-si pastreze banii in conturi pentru a beneficia de promotia “Deal me in” de la Full Tilt, precum si de multitudinea de freerolluri si de FTOPS tickets oferite de platforma proaspat relansata.

Bineinteles, alaturi de jucatorii de rand, pe Full Tilt am putut vedea din nou activi pe Isildur1 si pe Gus Hansen, oamenii care au sustinut imaginea platformei chiar si in momentele dificile. Superstarul danez a declarat ca “reintoarcerea Full Tilt Poker satisface o nevoie pe care comunitatea de milioane de jucatori a simtit-o” de-a lungul celor 16 luni in care websiteul a fost inchis. Important este faptul ca Full Tilt aduce jucatorilor ceea ce si-au dorit, experienta placuta de la mese, softul performant si rapid, precum si posibilitatea de a vedea starurile din poker jucand la mese.

Jucatorii din Statele Unite inca nu pot sa-si retraga banii, deoarece Departamentul de Justitie inca lucreaza pe conturile Full Tilt, iar de la momentul la care acestia s-au inteles cu Pokerstars nu au mai dat publicului alte stiri sau noutati.

[ad#text_ads1]

Celelalte platforme de joc au resimtit o scadere a numarului de jucatori odata cu relansarea Full Tilt, Pokerstars cu aproximativ 3000, 888Poker cu 500, iPoker cu 300 si Party Poker aproximativ 50. Cu toate ca aceste numere vor fluctua pe parcursul urmatoarelor zile, cu siguranta multi jucatori se vor intoarce la Full Tilt. Programul de loialitate Edge lansat de acestia asigura jucatorilor rakeback in functie de rangul la care ajung, insa in cursul zilei de ieri multi jucatori au afirmat ca bonusurile sunt inaccesibile si pagina de promotii nu functioneaza. Alti jucatori au sustinut ca banii pe care i-au depus nu apar in contul Full Tilt, insa din cauza volumului mare de depuneri acest proces poate dura intre 24 si 48 de ore.

 

Ieri s-a relansat Full Tilt Poker si jucatorii au aglomerat mesele din primul moment comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of