admin | 27.04.2023

Ian O’Hara acuzat că și-a fraudat cu $1.000.000 investitorii

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Un articol apărut astăzi pe HighStakesDB vorbește despre o posibilă fraudă de $1.000.000 pe care jucătorul de poker Ian O’Hara le-ar fi dat-o investitorilor săi.
Doug Polk a dezvăluit ultimele noutăți într-un scandal șocant din lumea pokerului în care este implicat Ian O’Hara. Acesta a fost acuzat că a furat $1.000.000 de la investitori (backers), falsificând chitanțe de turneu și rezultate. O’Hara fusese acuzat anterior de înșelăciune de către jucători de poker respectați, precum Jonathan Jaffe și Kane Kalas anul trecut.

Jaffe și Kalas au descoperit, atunci când amândoi îl finanțau pe O’Hara, că acesta îi mințise în legătură cu câștigurile și pierderile sale. Țeapa cumulată a fost de $715.000, iar O’Hara și-a recunoscut vina și a fost de acord să returneze banii datorați și să nu mai înșele din nou.
Recent, Ian O’Hara a fost descoperit că a trișat în privința unor buy-in-uri pentru 2022 Poker Masters, falsificând chitanțe de turneu și postând poze vechi cu stack-uri de jetoane de la altcineva. Un update al lui Polk asupra incidentului dezvăluie că O’Hara datorează alte sute de mii de dolari altor jucători. Chris ‘Big Huni’ Hunichen, Jack Schanbacher și Tyler Rueger se numără printre victimele cunoscute, suma totală datorată fiind estimată la aproximativ 1 milion de dolari.
De asemenea, O’Hara a fost acuzat că a încercat să vândă pachete EPT false și că a mințit că ar fi restituit banii. Polk dezvăluie că, chiar și în timp ce își înșela stakerii, O’Hara avea propriul ‘căluț’, Luke McIntosh, și că îl înșela și pe acesta.

click aici pentru video-ul realizat de Doug Polk (SHOCKING POKER SCANDAL: The $ 1,000,000 Lie)

Faraz Jaka a fost un alt jucător care a avut o experiență neplăcută în ceea ce-l privește pe Ian O’Hara. El a scris: „I-am cerut informațiile fiscale după ce i-am plătit o dată un swap. Un an mai târziu, contabilul meu mi-a spus că SSN-ul nu era valabil. A inventat o scuză că a încurcat ultimele două cifre cu SSN-ul prietenei sale.”
“Toți cei care sunt activi și fac multe afaceri în poker vor fi înșelați la un moment dat. Este în natura acestei jungle umane pe care o numim lumea pokerului. Dacă ești înșelat de nenumărate ori și nu înveți nimic, atunci probabil că ești un pește.”
În ciuda gravității scandalului, unii din lumea pokerului consideră că a fi înșelat este o parte normală a afacerii. Faraz Jaka a declarat că a fi înșelat este ceva ce toată lumea din industrie va experimenta la un moment dat.

O’Hara a încercat să țină ascunse detaliile escrocheriei sale și i-a amenințat pe cei cărora le datorează bani că nu vor primi nimic dacă vor discuta public despre acest subiect.

Sursă foto: HighStakesDB

Ian O’Hara acuzat că și-a fraudat cu $1.000.000 investitorii comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments