admin | 12.12.2015

Holdem.ro pe lista scurta a premiilor iGB pentru cel mai bun afiliat de poker!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

iGamingBusiness cea mai importanta publicatie din domeniul jocurilor de noroc online si organizatorii celor mai mari evenimente pentru afiliati din lume, va organiza a 9-a editie a premiilor iGB pe 4 Februarie la Londra, in cadrul unui eveniment la care sunt asteptate peste 1000 persoane.

Este pentru prima data cand un site din Romania ajunge pe lista scurta a premiilor iGB care vor fi decernate pe 4 Februarie la Londra ,oras care gazduieste in acea perioada cele mai mari evenimente destinate jocurilor de noroc din Europa: ICE 2016 si LAC 2016.

Nominalizarile pentru aceste premii , dar si trofeele sunt acordate de obicei marilor siteuri internationale care ofera continut in mai multe limbi si se adreseaza unui numar mare de persoane. Acest an a adus pentru prima data in istoria de 9 ani a premiilor un site „.ro” pe lista scurta  si suntem bucurosi ca Holdem.ro a fost selectat din sute de alte siteuri.

Apasati pe poza de mai jos pentru a vedea nominalizarile de la toate categoriile.

igb awards

Holdem.ro pe lista scurta a premiilor iGB pentru cel mai bun afiliat de poker! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments