admin | 22.08.2014

Holdem Manager si PokerTracker fuzioneaza!

HM PT fuzioneazaCele doua comanii principale care ofera servicii de analiza a bazelor de date si a jocului de poker online, Holdem Manager si PokerTracker au hotarat sa fuzioneze si sa devina o singura entitate.

Conform declaratiilor oficiale, ambele produse vor continua sa existe in paralel, insa produsele vor evolua mult mai repede avand in vedere experienta si puterea crescuta de a inova si de a dezvolta ambele softuri.

Compania nu are nici o intentie de a aduce modificari de preturi sau orice schimbari semnificative in viitorul apropiat.

Probabil cel mai important progres al noii companii va fi sa lanseze platformele Cloud pentru ambele produse. Astfel, mainile nu vor mai fi salvate pe calculator si orice raport se va face online de pe orice dispozitiv cu acces la internet. Calculatoarele personale nu vor mai fi folosite pentru prelucrarea datelor, ceea ce va face ca atat PT cat si HM sa nu mai consume aproape deloc resurse si sa ingreuneze sistemul, asa cum se mai intampla acum.

Cu ajutorul platformei Cloud, HUD-ul va afisa cifrele pe care le primeste online in timp real.

Ramane de vazut cat de departe este dispusa noua companie sa mearga, avand in vedere ca se va crea o baza de date imensa, ceea ce inseamna ca va putea exista posibilitatea ca in schimbul unei anumite sume, un jucator nou care foloseste unul dintre produse sa poata avea acces la toata istoria majoritatii jucatorilor.

 

Holdem Manager si PokerTracker fuzioneaza! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of