admin | 28.01.2023

Halucinant: un jucator a fost eliminat pe nedrept de la masa finala in Main Event-ul WSOP Circuit, desi potul ar fi trebuit sa fie impartit!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Credeati ca le-ati vazut pe toate la o masa de poker si in special intr-un turneu important care mai este si televizat? Ei bine, o situatie cum rar se vede in poker, posibil o premiera in pokerul televizat, s-a inregistrat in urma cu cateva zile in Main Event-ul WSOP Circuit desfasurat la Rozvadov, in Cehia, acolo unde la masa finala, un jucator a fost eliminat pe nedrept, desi potul ar fi trebuit sa fie impartit.
Atunci cand la masa mai erau 5 jucatori in finala Main Event-ului de €1.700 buy-in WSOP Circuit, Kauert, un jucator de poker german cu doar $20.000 castiguri pe HendonMob, a intrat all-in cu ultimele 1 milion de fise cu J♠10♥ si a fost platit de Lupo cu K♠J, cel din urma acoperindu-i stackul cu usurinta. Potul a fost de 2,2 milioane, un pot semnificativ tinand cont ca toate fisele din joc insumau undeva la 35 de milioane. Flopul afisat a fost A♠ Q♣ 6, turn-ul J si river-ul 6♦. In momentul afisarii ultimei carti, Kauert s-a ridicat de la masa crezand ca a fost eliminat, a dat mana cu cei prezenti si s-a dus pentru a-si ridica cecul de €58.350. Din nefericire pentru el, nimeni nu a sesizat greseala, nici macar dealer-ul sau comentatorii streamului, desi grafica transmisiei arata in mod corect ca potul ar fi trebuit sa fie impartit: ambii jucatori au avut perechi de valeti cu sesari, cu kicker A! 

Din pacate pentru Kauert, o regula WSOP spune ca un jucator poate contesta o mana, doar inainte ca o noua mana sa fie impartita. De-altfel, aceasta nu este o regula doar pentru WSOP, ci pentru aproape toate jocurile de poker care se desfasoara.

Nu se stie care ar fi fost parcursul lui Kauert daca acesta ar fi ramas in turneu, poate ca ar fi fost eliminat in decurs de cateva maini sau poate ca ar fi castigat inelul, insa modul in care acesta a parasit competitia reprezinta o situatie pe care, cel putin noi, nu ne aducem aminte sa o mai fi vazut vreodata la un turneu de poker televizat. Iata in continuare situatia de joc care l-a eliminat pe nedrept pe jucatorul german (click aici pentru video)

 

Sursa foto: PokerNews

Halucinant: un jucator a fost eliminat pe nedrept de la masa finala in Main Event-ul WSOP Circuit, desi potul ar fi trebuit sa fie impartit! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments