admin | 02.10.2012

Gus Hansen va fi primul jucator profesionist care va promova FullTiltPoker

Jucatorul de poker danez, Gus Hansen, fost membru al Team Full Tilt se reintoarce sa ii reprezinte pe cei de la FullTiltPoker atunci cand site-ul se va relansa in luna noiembrie.

Comunicatul de presa reprezinta prima miscare in ceea ce priveste marketingul si strategia de redeschidere a FullTiltPoker.

Sarne Lightman, noul Director de marketing de la FullTiltPoker spune ca Gus Hansen este unul dintre cei mai cunoscut si respectat jucator din comunitatea jucatorilor de poker. El mai spune ca Gus a intrupat cele mai bune caracteristici ale brand-ului FullTiltPoker si ca este incantat ca el se mai afla inca odata alaturi de aceasta companie.

Lightman mai adauga ca in saptamanile ce urmeaza se asteapta sa li se alature mai multi jucatori de poker din toate tarile,la multe promotii noi si intoarcerea site-ului FullTiltPoker ca fiind cel mai inovativ site de poker din lume.
[ad#text_ads1]
Pe forumul 2+2 circulau de ceva vreme ca Viktor Blom “Isildur” va fi primul jucator care va promova FullTiltPoker. Acest comunicat contrazice insa zvonurile si dovedeste ca aceste informatii nu sunt mereu sigure.

Inca de la inceput, Gus Hansen a reprezentat  FullTiltPoker si era un regular la cele mai mari mize. Avea in mod frecvent swinguri de cate 7 cifre in bankroll-ul sau, jucand la mesele cu cele mai mari mize, atat in jocurile limit cat si in no limit.

Gus Hansen nu avea o pozitie de manager in cadrul companiei si de aceea nu se crede ca ar avea vre-o legatura cu gestionarea banilor din cadrul companiei, lucru care a dus la decaderea acesteia.

 

Gus Hansen va fi primul jucator profesionist care va promova FullTiltPoker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of