admin | 20.01.2013

Gus Hansen continua roller coasterul la FullTilt Poker

Deja obisnuit cu extravagantele din jocul danezului Gus Hansen, publicul nu mai este suprins cand acesta trece dintr-o extrema in alta si isi schimba radical pozitia, uneori fiind ca un copil la masa de poker. Ne amintim cu totii SNG-ul in care Hansen s-a pus all-in la fiecare mana, inducand in eroare pe jucatori precum Phil Hellmuth care nu au stiut cum sa reactioneze.

Gus Hansen a inceput aventura pe platforma proaspat redeschisa FullTilt Poker cum nu se putea mai rau, pierderile sale lasandu-si o amprenta semnificativa pe bankroll. Danezul este cel mai mare pierzator de pe FullTilt Poker si de la redeschidere, si pentru perioadele cumulate. Saptamana aceasta Hansen a reusit sa piarda din nou 1 milion de $ intr-o singura zi, in mare parte in fata lui Alex Luneau si SallyWoo, care i-au luat danezului aproape intreaga suma.

Se pare insa ca jocul lui Hansen, care ar putea fi susceptibil de anumite critici, nu este singurul factor care l-a adus pe acesta in postura ingrata de cel mai mare pierzator la FullTilt. In aceasta ultima sesiune sortii nu au fost de partea jucatorului din echipa Full Tilt Pro, acest lucru fiind remarcat si de adversarii sai care au recunoscut pe chat ca au avut noroc si ar fi trebuit sa piarda anumite maini. Gus Hansen si-a exprimat si el frustrarea in chatbox in anumite situatii cand totul parea sa fie impotriva sa.
[ad#text_ads1]

Si pentru ca niciun roller coaster nu poate merge doar in jos, joi Hansen a revenit la mesele de FLO8 si triple draw, unde a inregistrat un profit de peste 550,000$, fiind cel mai mare castigator al zilei. Momentan Hansen a pierdut 2,8 milioane de $ de la redeschiderea FullTilt, insa trebuie sa luam in considerare si downswingul in care danezul se afla, si probabil dupa trecerea unei perioade considerabile de timp vom putea aprecia daca acesta trebuie sa-si schimbe stilul de joc sau doar norocul.

Gus Hansen continua roller coasterul la FullTilt Poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of