admin | 18.01.2012

Gus Hansen castiga 4 milioane $ la jocul de poker de la Macau

Ajuns la Macau abia cu cateva zile in urma, se pare ca Gus Hansen a facut un impact mare asupra jocului de acolo, si are un profit de 3.86 milioane $.

Gus Hansen a jucat la StarWorld Macau Poker King Club, la high-stakes, la un joc de poker cu blindurile de 1.300$/2.600$, impreuna cu oameni de afacere, precum si jucatori ca Phil Ivey, John Juanda, Andrew Robl.

Aparent, Gus Hansen a avut un inceput bun la scurt timp dupa ce s-a asezat la masa. Dupa prima sesiune de 24 de ore, Gus avea un profit de 258.000$.

[ad#text_ads1]

Dupa inca 2 sesiuni de 24 de ore de joc, profitul lui Gus a crescut considerabil, el mai spunand ca mai vrea sa stea inca o zi, inainte sa se indrepte spre Australia. El ne relateaza ceva pe scurt in ceea ce priveste actiunea de la jocul de acolo :

„Sesiunea a treia a fost mai oscilanta decat primele 2 sesiuni. La un moment dat erau intr-un pot cu inca 2 oameni, toti eram all-in,  iar eu aveam AA, mana pe care am castigat-o in cele din urma. In alta mana aveam JJ impotriva la QQ in alt pot urias. La inceput paream ca voi pleca cu banii, deoarece a venit un J in flop, dar un Q de pe turn a terminat mana pentru mine. Pana acum este 1 victorie si 1 infrangere.”

Totusi, jucatorul danez in varsta de 37 de ani a ramas uimit de modul de joc al jucatorilor de acolo, ramanand uimit de cata rezistenta au jucatorii acolo.

In final, jucatorul danez incheie ce a scris pe blog, cu o lauda adusa organizatiei jocului cash de la Macau, zicand :

„…jocul este jucat cu foarte mult spirit – toata lumea este vesela si se distreaza, oamenii sunt respectosi unii cu altii, precum si cu cei din organizare si cu dealerii. Cred ca multi jucatori profesionisti de poker ar invata de acolo cum sa se comporte la masa de poker dupa ce ar urmari cum se joaca acolo.”

Gus Hansen castiga 4 milioane $ la jocul de poker de la Macau comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of