admin | 27.01.2014

Grand 100 revine joi cu 40.000 EUR GARANTATI la PokerFest Club!

Grand 100 Revine la PokerFest ClubDaca este sa ne luam dupa prezenta jucatorilor la ultimele 3 editii, putem spune cu certitudine ca turneul Grand 100 este cel mai popular eveniment de la PokerFest Club si din Romania. Acest turneu detine si recordul de prezenta pentru un turneu de poker din Romania: in editia a doua s-au inregistrat 704 intrari si fondul de premii a depasit cu mult garantatul.

O noua editie Grand 100 va incepe Joi la ora 17:00 cu ziua 1A la cel mai mare club de poker din Romania. Turneul va continua cu inca 2 zile de start ( 1B si 1C ). Duminica se va juca ziua 2, iar Luni se va juca masa finala, urmand a fi desemnat al patrulea castigator Grand 100.

Fericitul castigator al unui premiu de aproximativ 10.000 EUR va primi pe langa bani si cupa, un loc pe wall of fame, langa campionii editiilor trecute: Narcis Olaru, Ionut Cristea si Dan Ionut Velicu.

Intrarea in turneu este de doar 100 EUR, jucatorii au posibilitatea de a face reentry, iar cei care doresc pot sa se inscrie in mai multe zile de start si vor trece mai departe cu stackul cel mai mare. Blindurile cresc la 30 minute si primiti 20.000 fise la inscriere.

Fondul de premii este garantat la 40.000 EUR.

La cum se prezinta conditiile meteo de afara, probabil ca turneul de la sfarsitul acestei saptamani este locul perfect unde sa va adapostiti de frig si zapada, iar la final poate veti iesi victoriosi si mai bogati cu cel putin 10.000 EUR.

Jucatorii care vin din tara, beneficiaza de un super pret la cazare la Hotel Pullman. Cei interesati trebuie sa contacteze din timp stafful PokerFest Club.

Toate detaliile despre GRAND 100 le gasiti aici. Va recomandam sa urmariti constant siteul oficial PokerFest Club pentru a fi la curent cu ultimele noutati si stiri legate de Grand 100.

Succes participantilor!

 

Grand 100 revine joi cu 40.000 EUR GARANTATI la PokerFest Club! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of