admin | 01.05.2022

GGPoker lanseaza functia de analiza a mainilor de poker „Intreaba-l pe Fedor”

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Fedor Holz este unul dintre cei mai buni jucatori din generatia sa. Talentatul jucator german a castigat pana acum peste 32,5 milioane de dolari din turneele de poker live si alte cateva milioane din jocurile online. De acum inainte, jucatorii care frecventeaza reteaua GGPoker vor putea sa utilizeze un sistem puternic si inovator creat dupa o consultare cu legendarul Fedor Holz. Functia „Ask Fedor”, adica „Intreaba-l pe Fedor”, revizuieste istoricul mainilor si ofera feedback cu privire la modul in care este jucata o mana. Instrumentul Prometheus AI ajută „Intreaba-l pe Fedor”.
Mai intai, jucatorul va primi un feedback cu o evaluare de la o stea la cinci stele, maximul de stele insemnand ca jucatorul a jucat mana asa cum ar fi jucat-o si „Intreaba-l pe Fedor”. Apoi ofera sugestii, daca si unde este necesar, despre cum sa joci mana diferit. Efectuarea ajustarilor sugerate de „Intreaba-l pe Fedor” ar trebui sa conduca la rezultate imbunatatite pe termen lung.
„Intreaba-l pe Fedor” functioneaza pentru jocurile de cash si turneele No Limit Hold`em, insa exista planuri pe viitor ca functia sa se extinda si la alte variante de joc.
Ambasadorul GG, Fedor Holz declara: „Jucatorul de poker perfect nu exista si fiecare dintre noi este curios despre care este cel mai bun mod de a juca o mana. Acesta este motivul pentru care am creat „Intreaba-l pe Fedor”. Mana ta este analizata in timp real, iar sfaturile oferite te vor ajuta sa iti aduci jocul la urmatorul nivel. Acesta ajuta la reducerea decalajului dintre jucatorii ocazionali si profesionisti si este disponibil doar la GGPoker”.

Sursa foto: GG via Pokernews

GGPoker lanseaza functia de analiza a mainilor de poker „Intreaba-l pe Fedor” comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments