admin | 10.06.2020

Gamblingul in lume: SUA deschide peste jumatate din cazinouri, proteste in Vegas, probleme in Macau, industria online pe un trend descendent

Desi pandemia de coronavirus inca nu a trecut, ba din contra, ultimele saptamani au adus un numar record de cazuri noi la nivel global, industria live incepe sa dea semne de viata. In Statele Unite ale Americii s-au deschis 519 din cele 989 de cazinouri care exista, in vreme ce 468 sunt in continuare inchise, iar 2 au fost inchise definitiv. Daca unele state au legi mai dure si nu au nici macar un cazino pe tot teritoriul lor (Utah, Nebraska, Georgia, Carolina de Nord), in altele nici macar unul din cazinourile existente nu a fost deschis (Wyoming, Colorado, New Mexico, Texas). La polul opus, Arkansas, Alabama sau Virginia de Vest si-au deschis deja toate cazinourile. In tot acest timp, in Las Vegas, polul jocurilor de noroc din Statele Unite si unul din polii gamblingului din intreaga lume, continua protestele impotriva abuzului creat de politie in cazul mortii luI George Floyd, astfel ca atmosfera este destul de tensionata.
Nici regiunea asiatica Macau nu pare sa o duca mai bine si asta in principal din motive economice, intrucat luna mai a anului 2020 a cunoscut o scadere cu 93,2% fata de luna mai a anului trecut. Fosta colonie portugheza a avut venituri din gambling in valoare de $221.000.000 in luna mai conform unor studii prezentate de Gaming Inspection & Coordination Bureau.
Daca live-ul da totusi semne ca incepe sa isi revina la viata, industria online pare ca a intrat deja pe un trend descendent. Conform CardsChat, cautarile pe google pentru “poker online” au scazut cu 50% in luna mai fata de luna precedenta, dar continua sa fie la un nivel mai ridicat fata de aceeasi perioada a anului trecut. Mai mult decat atat, conform PokerFuse, in Europa de Sud s-au inregistrat scaderi importante ale traficului la mesele de cash online.

Sursa foto: HighstakesDB

Gamblingul in lume: SUA deschide peste jumatate din cazinouri, proteste in Vegas, probleme in Macau, industria online pe un trend descendent comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of