admin | 30.07.2022

Un gambler îndreaptă o armă de foc către un dealer într-un cazino din statul american Washington

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Un gambler din statul american Washington are mari probleme cu legea, după ce ar fi îndreptat o armă de foc asupra unui dealer în incinta unui cazino. Potrivit unui raport MyNorthwest, un tânăr de 24 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost stopat din a mai consuma alcool în incinta The Point Casino din Kingston. Acesta era la o masă unde juca cărți, atunci când i s-a comunicat că nu mai poate să consume băuturi alcoolice. Ca răspuns la această interdicție, tânărul a scos o armă și a îndreptat-o către dealer. Nu s-a tras niciun foc.
Nu este clar dacă bărbatul a și pierdut bani în cazino și dacă da, cât de mult. De asemenea, nu este clar dacă a mai apucat să joace vreo mână după ce i s-a comunicat că nu mai poate servi alcool.
Inițial bărbatul ar fi negat că a îndreptat arma spre dealer, însă pus față în față cu proba video, acesta a tăcut și a lăsat capul în jos. Conform testului etilotest, gamblerul avea o alcoolemie de 0,332.
Aceste este acum acuzat de deținere ilegală a unei arme de foc și agresiune de gradul doi.

Sursă foto: Card Player

Un gambler îndreaptă o armă de foc către un dealer într-un cazino din statul american Washington comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments