admin | 23.09.2020

Un gambler din SUA transforma $10 in $154.000 in urma unui bilet cu 11 meciuri prinse

Pentru prima data in istorie, din cauza pandemiei de COVID-19, toate cele 4 ligi americane mari (NHL, MLB, NFL si NBA) isi desfasoara partidele in aceeasi perioada de timp. Daca alaturam celor 4 ligi si pe cea a fotbalului american de colegii – NCAAF, o liga foarte pariata in State, obtinem un mix impresionant de meciuri, din care pariorii profesionisti sau amatori isi alcatuiesc bilete de joc in fiecare zi.
Este cazul unui gambler care si-a format un bilet de 11 meciuri, 9 fiind de fotbal american de colegii, unul de baschet si altul din liga de baseball. Americanul a pariat in ordine pe: Georgia Tech victorie (Tech era underdog si avea handicapul fixat la +12,5), Arkansas State victorie (si Arkansas era echipa underdog, avand handicapul fixat la +14,5), Coastal Carolina (un alt underdog care a batut in deplasare la Kansas la 15 puncte diferenta), victorie University of Texas San Antonio (victorie grea obtinuta de UTSA dupa 2 over-time-uri cu Texas State; UTSA ar fi putut pierde meciul spre finalul timpului regulamentar, cand Texas State a ratat transformarea unui extra point, iar in a doua repriza suplimentara, aceeasi Texas State a ratat un field goal), under 67 la North Carolina cu Siracuse (scor final 31-6), under 57 la Iowa State cu Louisiana Lafayette (scor final 31-14), under 60 la Appalachian State cu Charlotte (scor final 35-20), under 54 la Army cu Louisiana Monroe (scor final 37-7), Duke handicap +20,5 (handicap acoperit intrucat Duke a pierdut doar la 14 puncte). Pariorul a mai luat meciul de baseball al celor de la Yankees (victorie 2-1 in fata lui Orioles), iar in NBA s-a orientat pentru un joc de under 217,5 la Lakers cu Rockets (scor final 119-96, pronostic iesit la mustata, meci cu un total de 2,5 puncte mai mic decat linia stabilita).
Interesant este ca pariorul a ales de fiecare under-ul la puncte (asta in conditiile in care multi pariori se orienteaza pe over atunci cand pariaza, dorindu-si ca liniile sa se acopere si sa aiba parte de actiune in acel joc), dar si echipe care nu erau favorite la victorie, optiuni care au scos in evidenta priceperea pariorului la aceste sporturi, dar si feeling-ul pe meciuri. Felicitari acestui gambler pentru skillul de care a dat dovada in formarea acestui parlay nemaipomenit!

Sursa foto: britannica

Un gambler din SUA transforma $10 in $154.000 in urma unui bilet cu 11 meciuri prinse comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of