admin | 18.07.2013

FullTilt Poker se pregateste pentru adaugarea jocurilor de cazino

FullTilt se pregateste sa intre pe piata cazinourilor online

OnlinePokerReport.com a anuntat pe 15 iulie ca anumite surse au spus ca Full Tilt Poker planuieste sa isi extinda portofoliul si sa adauge jocurile de cazino in oferta lor. Aceasta informatie a fost confirmata pe data de 16 iulie, cand Rational Group, compania fondatoare a Full Tilt a facut o declaratie oficiala.

In aceasta declaratie, Rational Group spun ca ei intentioneaza sa iti extinda oferta si sa includa jocurile de cazino in cadrul Full Tilt Poker. Acest lucru nu va afecta insa statutul celor de la Full Tilt, care inca vor continua sa ofere jocuri si experiente in lumea jocului de poker de cea mai buna calitate pentru jucatorii online.

Nu a fost anuntat niciun calendar de lansare, au mai adaugat cei de la Rational Group.

PokerStars si Full Tilt Poker, mari rivali in trecut, sunt acum detinuti de Rational Group. De cand aceasta firma a cumparat Full Tilt Poker in anul 2012, ambele site-uri au fost site-uri care ofereau numai jocuri de poker jucatorilor online.

Se speculeaza ca numele de Full Tilt Poker va suferi  schimbari. Cel mai probabil se va scoate cuvantul “poker”, care va fi inlocuit cu cuvantul “gaming”. Motivul pentru care se vor introduce jocurile de cazino pe site-ul Full Tilt Poker este ca cei de la PokerStars vor sa re-intre pe piata din SUA via New Jersey (care a semnat un parteneriat cu Resorts Casino Hotel si care a depus o cerere pentru o licenta pentru jocuri interactive). Astfel, cei de la PokerStars isi doresc sa nu aiba in oferta lor doar jocuri de poker, ci sa aiba si jocuri de cazino, deoarece New Jersey va da posibilitatea operatorilor sai sa ofere jocuri de cazino online. Mai mult, de ajutor este si faptul ca jocurile online de cazino sunt destul de profitabile.

FullTilt Poker se pregateste pentru adaugarea jocurilor de cazino comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of