admin | 06.11.2012

Full Tilt Poker se redeschide astazi!

Pentru multi dintre noi Full Tilt Poker nu a fost o experienta placuta in momentul in care am aflat ca acestia isi conduceau afacerile asa cum doreau, banii circulau dintr-o parte in alta conform bunului plac al actionarilor si acestia se imbogateau partial pe banii jucatorilor. Cu siguranta pentru un soft de poker atat de mare increderea jucatorilor a fost puternic zdruncinata nu numai in Full Tilt Poker ci in toate marile platforme de poker online, deoarece e de ajuns sa patesti odata ce s-a intamplat la black friday, si poti deveni un pesimist incurabil. Ce inseamna 6 noiembrie 2012 pentru noi, pentru jucatorii de poker?

Odata cu relansarea softului de poker sub egida Pokerstars ne regasim in fata unui alt fenomen unic in ultima perioada. Pokerstars devine cu siguranta cea mai mare companie care are ca domeniu de activitate pokerul online, iar cele doua softuri pe care le propun sunt la ora actuala cele mai performante, prezinta cea mai mare stabilitate si chiar incredere, avand in vedere faptul ca Pokerstars si-a rezolvat problemele repede si discret, iar jucatorii nu au fost pagubiti. Aceasta inglobare a platformei Full Tilt in corporatia Pokerstars este o fuziune care pe piata romaneasca ar fi privita cel putin dubios de catre Consiliul Concurentei, deoarece cu siguranta atinge pragurile de rezonabilitate stabilite de legea de functionare a Consiliului, acaparand un segment de piata considerabil si avand astfel posibilitatea sa dea nastere unei companii care sa monopolizeze piata si sa o deformeze conform bunului sau plac. Desi la nivelul ofertelor si al promotiilor Pokerstars nu ne va dezamagi, speram ca aceasta tendinta de monopol pe care o prezinta actualmente Pokerstars sa se manifeste in posibilitatea acestora de a interveni mai activ in randul administratiei federale pentru a porni un proiect legislativ care sa soata pokerul online de sub semnul ilegalitatii.
[ad#text_ads1]

Ce inseamna pentru fostii jucatorii de pe Full Tilt redeschiderea softului? Cea mai buna veste este ca acestia isi primesc banii inapoi, suma pe care Pokerstars o va plati fiind aproximata undeva la 180 milioane de $, cu siguranta un semn de buna credinta pentru toti cei care si-au stricat mouseurile sau tastaturile cand si-au vazut munca de luni sau poate chiar ani de zile blocata intr-un cont fara nicio solutie imediata de rezolvare. Statistic vorbind, probabil ca multi dintre acesti jucatori isi vor pune in continuare increderea in noul Full Tilt Poker si nu vor muta banii, iar noi sustinem aceasta solutie, deoarece noua platforma nu mai poate fi tinta aceluiasi atac din partea Departamentului de Justitie, in principal pentru ca nu mai functioneaza sub aceeasi conducere si in secundar pentru ca o firma ca Pokerstars stie sa-si menajeze clientii si afacerea.
Full Tilt si Pokerstars au fost mereu cei doi giganti ai pokerului online care au dominat aceasta piata si au fost suportul de lansare pentru multi dintre cei mai buni jucatori de la ora actuala precum Phil Galfond, Daniel Cates sau Tom Dwan. In continuare nu putem ignora rolul formator al acestor platforme pentru jucatorii care doresc sa faca performanta, la fel cum nu putem descredita Pokerstars pentru problemele pe care le-au avut cu Departamentul de Justitie, acestia dovedind lumii ca mereu jucatorul este in centrul atentiei si acesta va primi din partea companiei ce i se cuvine.

Full Tilt Poker se redeschide astazi! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of