admin | 29.11.2012

Full Tilt Online Poker Series

Intre 2 si 16 decembrie, inainte de perioada sarbatorilor de iarna, Full Tilt organizeaza 35 de eventuri online cu premii de peste 7,5 milioane de $!! Intre evenimentele organizate in cadrul acestei promotii se numara Turnee Rush, noul tip de turnee Doube Chance precum si turneele excusive de la Full Tilt Multi-Entry.

La fel ca orice eveniment respectabil de poker, FTOPS va culmina cu un Main Event in data de 16 Decembrie, duminica, la ora 13:30 ET. Acest eveniment are intrarea de 640$ si se va juca No-Limit Hold’em si fiecare jucator va vea posibilitatea sa se inscrie in turneu de maxim trei ori. Premiile garantate pentru acest eveniment sunt de 1,5 milioane de $, motiv pentru care suntem siguri ca aceasta serie de turnee organizate de Full Tilt online va avea un succes rasunator, fiind varianta “high stakes” a promotiei “Micro Millions” organizata de PokerStars.

Un alt turneu care atrage atentia din lista celor 35 de evenimente organizate de Full Tilt este turneul de doua zile, in care premiile garantate sunt de 500,000$!! Acesta va avea o structura unica si se va juca in 15 decembrie, sambata, incepand cu orele 11:00 ET. Intrarea va fi de 2,100$ si se va desfasura in prima zi pana la bubble sau pana la nivelul 17, iar a doua zi va continua pana la desemnarea unui castigator. Fiecare jucator se va putea inscrie de doua ori, si jocul va avea ante din primul nivel, mese de 10 jucatori si nivele de cate 30 de minute.

[ad#text_ads1]

O serie de sateliti de calificare se vor juca pe Full Tilt, pe 9 decembrie. Aici poti castiga intrarea la turneul de 216$ cu ticketul Step 5, la turneul de 640$ cu ticket Step 6 si la turneul de 2,100$ de doua zile cu ticketul Step 7.

Mai mult, fiecare jucator care ajunge la mesele finale din turnee va primi o vesta Full Tilt Poker editie limitata, iar jucatorii care vor castiga turneele vor primi, pe langa jacketa, si un tricou si un avatar pe care il poate folosi pe Full Tilt.

Full Tilt Online Poker Series comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of