admin | 02.12.2012

FTOPS incepe astazi!

Astazi incepe seria de turnee organizata de FullTilt Poker intitulata FullTilt Online Poker Series, care se va desfasura in perioada 2 – 16 decembrie. Primul eveniment care va avea loc este de No Limit Hold’em si are un buy-in de 216$, premiile garantate fiind de 750,000$.

Pentru calificarea la turneu exista o serie de sateliti, cu intrari intre 2,5$ si 69$, care se vor juca sub forma unor Sit and Go-uri.

Sistemul de sateliti propus de FullTilt este unul special, in care poti participa la mai multi sateliti pentru acelasi eveniment, iar dupa ce te-ai calificat printr-un satelit la turneu, restul calificarilor pe care le obtii se transforma automat in dolari pentru turnee (T$), in suma evhivalenta intrarii la turneul respectiv. De exemplu, daca vei castiga 4 sateliti la un turneu cu intrarea de 500$, cu primul te vei califica la turneu si vei acumula 1,500 de T$.

La fel ca orice eveniment respectabil de poker, FTOPS va culmina cu un Main Event in data de 16 Decembrie, duminica, la ora 13:30 ET. Acest eveniment are intrarea de 640$ si se va juca No-Limit Hold’em si fiecare jucator va vea posibilitatea sa se inscrie in turneu de maxim trei ori.

Nu uita ca fiecare jucator care ajunge la mesele finale din turnee va primi o vesta Full Tilt Poker editie limitata, iar jucatorii care vor castiga turneele vor primi, pe langa jacketa, si un tricou si un avatar pe care il poate folosi pe Full Tilt.

FTOPS incepe astazi! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of